WordPress

Wij houden van WordPress CMS (WP). Waarom? Omdat het een zeer krachtig, zelf eenvoudig te beheren content management systeem (CMS) is. WP is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Daardoor kunt u zelf snel de inhoud van uw website beheren en eenvoudig pagina’s toevoegen. 

WordPress is niet voor niets het meest gebruikte website systeem ter wereld en is standaard al geoptimaliseerd voor uw SEO. Kortom, WP is dus dé ideale website keuze voor u en geeft u onbegrensde online mogelijkheden!

Wij bieden u diverse WordPress Pakketten & Tarieven aan voor een betaalbare prijs. U heeft bij ons bijvoorbeeld al een WP website .. vanaf 299 Euro!

Meer dan een blog site

Op 27 mei 2003 werd de eerste versie van WordPress gelanceerd. In de begin jaren was WP vooral populair onder bloggers. Nog steeds wordt door bloggers WP het meest gebruikt, maar is WP niet meer alleen weggelegd voor bloggers.

De grootste bedrijven hebben een WordPress website. Om met een paar namen te strooien: CNN, Forbes, Samsung en Sony. WP is in de jaren na de lancering uitgegroeid tot het populairste CMS wat er op dit moment gebruikt wordt.

Kenmerken van WordPress

Veel bedrijven kiezen dus voor een WordPress website en dat is eigenlijk vrij logisch. Zoals eerder beschreven is WP enorm aan populariteit gegroeid de afgelopen jaren. hieronder de voordelen van het hebben van een WP website.

  Gebruiksvriendelijk en stabiel
  Veilig en voortdurend up-to-date
  Duizenden (gratis) plug-ins
  Uitstekende  zoekmachineoptimalisatie
  Goede koppeling met sociale netwerken
  Gratis te downloaden en gratis updates

Themes

Themes zorgen voor het uiterlijk en de functionaliteit van de WP website. Themes worden door ontwikkelaars ontwikkeld en er zijn enorm veel voor handen. Van gratis themes tot betaalde themes.

Het grootste verschil tussen gratis en betaalde themes is dat betaalde themes veel gebruiksvriendelijker zijn en de mogelijkheden binnen het theme ook groter zijn.

WordPress Plug-ins

Een belangrijk aspect waardoor WP zo populair is is door het feit dat er enorm veel (gratis) plugins voor handen zijn. Een plugin is een functie aanvulling op uw WP website.

Plug-ins worden over het algemeen gemaakt om een programma uit te breiden of meer mogelijkheden te geven. Zo zijn er plugins voor contactformulieren, SEO, social media, anti-spam en nog veel meer.

J-WordPress.nl

WP is onze specialiteit en bekijk nu ons uitgebreide WordPress Experts platform met alle WP ins & outs, laatste WP nieuws & ontwikkelingen en onze laatste WordPress portfolio projecten:

J-WordPress.nl

WordPress Video Presentatie

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen