WooCommerce

Wij maken gebruik van het bekende e-Commerce systeem WooCommerce, het perfecte platform voor uw WordPress webshop! Het WordPress webshop systeem is gebruiksvriendelijk, standaard SEO geoptimaliseerd en overzichtelijk.

WordPress plug-in WooCommerce

WordPress is jaren geleden begonnen als een blogplatform, iets wat nu totaal ondenkbaar is. WordPress is vandaag de dag zoveel meer! Het systeem biedt namelijk een perfecte basis voor een WordPress webshop.

De webshop wordt gekoppeld door ons aan het bestaande WordPress systeem, waardoor u alle voordelen van WordPress heeft. Als u een mooie webshop door ons wilt laten maken, kies dan voor onze WordPress WooCommerce webshop!

WooCommerce webshop

WooCommerce ziet er in basis professioneel en verzorgd uit (wat je niet van elk platform kan zeggen)! Uiteraard zorgt J-DSGN.NL ervoor dat uw webshop op maat is gemaakt en een uitstraling heeft die perfect bij uw bedrijf past.

  Perfecte WordPress integratie
  Vele betaalsysteem opties
  Tal van plugins
  Goed beveiligd met Sucuri
  Uitgebreid webwinkel overzicht
  Hoge scores in Google
  One page checkout

WooCommerce Themes

Er zijn vele betaalbare themes en we zetten uw webshop op, zonder dat u er veel voor hoeft te betalen. Wilt u echter iets serieuzer aan de slag, dan moet u premium themes en plugins aanschaffen.

Webshop Plugins & features

Er zijn vele Wordpress plugins gemaakt die speciaal voor WooCommerce zijn ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan een plugin die een nieuwsbrief aanmeldingsformulier toevoegt aan de bestelling bevestigen pagina, product zoom gadget en de iDeal online betalingsmogelijkheid.

WordPress WooCommerce Video Presentatie

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen