Webontwikkeling

Uw webontwikkeling – ook wel website ontwikkeling of web development genoemd – verzorgen wij voor al uw online applicaties van A to Z. De effectiviteit van uw website wordt bepaald door de vormgeving, navigatie, gebruikersgemak en functies in het webdesign

Goed doordachte communicatie, toegespitst op het concept en de doelgroep, wordt bij J-DSGN.NL hand in hand ontwikkeld met een up-to-date techniek.

Applicatie webontwikkeling

J-DSGN.NL levert op het gebied van webontwikkeling websites, webshops & mobiele APP’s, die wat betreft (mobiele) gebruikersvriendelijkheid, functionaliteit en creativiteit aansluiten bij uw online-marketing communicatie & SEO strategie.

Functioneel ontwerp

In feite is een functioneel ontwerp de blauwdruk voor de website, webwinkel of applicatie. U kunt het zien als een complete uitwerking van de functionaliteiten van uw webontwikkeling, overzichtelijk gebundeld in een document.

PHP Framework

Het Framework, ook wel het raamwerk van uw website genoemd is van fundamenteel belang. Neem als voorbeeld een huis. Zonder goede fundering zal een uitbouwing ook wegzakken. Door een sterk framework door ons te laten bouwen, zorgt u ervoor dat uw website gemakkelijker, sneller en veiliger uitgebouwd kan worden.

Content Management System

Een beheersysteem staat in de online wereld beter bekend als Content Management System (CMS). De bedoeling van een CMS is om uw website beheersbaar te houden door u op een gebruiksvriendelijke manier online wijziging door te voeren .. zónder dat u verstand hoeft te hebben van code programmering of webontwikkeling.

Grafisch website ontwerp

Elke website wordt door onze specialistische grafische vormgever op maat ontworpen volgens professionelen webdesign normen en in Photoshop bestanden (.psd) bij de website meegeleverd. Bekijk op onze grafische vormgeving pagina wat wij u allemaal te bieden hebben op dit gebied.

Webdesign

Het webdesign heet de front-end techniek in webontwikkeling en gaat over de voorkant en de gebruikers-interface van uw website. In deze fase worden de designs door onze web ontwikkelaars gecodeerd en geprogrammeerd tot een online  technisch juist werkend geheel. De front-end wordt ontwikkeld op een testdomein en wordt ter goedkeuring aan u – volgens een mobielvriendelijke responsive techniek – gepresenteerd.

Mobiele APP

Ter ondersteuning van uw site bieden we uw tevens een mobiele APP, zodat u ook uw doelgroep ook op smartphone of tablet perfect kunt bereiken. Al onze APP ontwikkelingen worden hierin geheel toegespitst op uw specifieke wensen, belangrijkste website functies en bedrijfsfilosofie.

Google proof

Bezoekers zijn voor een website van doorslaggevend belang. Het overgrote deel van uw doelgroep maakt gebruik van de Google zoekmachines. Daarom houdt J-DSGN.NL in uw webontwikkeling al standaard rekening met de zoekmechanismen van internet, zodat iedere door ons opgeleverde website goed gevonden wordt door de zoekmachines van Google door onze doeltreffende SEO aanpak .. en dus hoog in de zoekresultaten verschijnt!

De effectiviteit van uw website wordt bepaald door de vormgeving, navigatie, gebruikersgemak en functies in het webdesign

Applicatie webontwikkeling

J-DSGN.NL levert websites, webshops & mobiele APP’s die aansluiten bij uw online-marketing

Functioneel ontwerp

In feite is een functioneel ontwerp de blauwdruk voor uw applicatie en is een uitwerking van alle functionaliteiten.

PHP Framework

Het Framework is van fundamenteel belang en een sterk framework zorgt u ervoor dat uw website gemakkelijker, sneller en veiliger gebouwd kan worden.

Content Management System

Uw website met Content Management System (CMS) onderhouden, zónder dat u verstand hoeft te hebben van programmering.

Grafisch website ontwerp

Elke website wordt door onze specialistische grafische vormgever op maat ontworpen. Bekijk op onze grafische vormgeving pagina wat wij allemaal te bieden hebben.

Webdesign

Het webdesign is de voorkant gebruikers-interface van uw website en wordt standaard responsive ontwikkeld.

Mobiele APP

Ter ondersteuning van uw site bieden we uw tevens een mobiele APP, zodat u ook uw doelgroep ook op smartphone of tablet perfect kunt bereiken.

Google proof

J-DSGN.NL houdt in webontwikkeling rekening met de internet (Google) zoekmechanismen en SEO  .. en staat uw website altijd hoog in de zoekresultaten!

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen