Webdesign

J-DSGN.NL is dé specialist op het gebied van webdesign. Het webdesign van uw website of webshop is natuurlijk heel belangrijk .. het is uw visitekaartje! 

Het webdesign van een goed ogende en technisch perfect werkende website of webshop levert nu eenmaal meer respons en positieve mond-op-mond reclame op. Én niet te vergeten .. uw bezoekers komen ook nog eens terug! 

Html, php, javascript & css

Het webdesign is de laatste fase in de realisatie van uw website en is het werkelijk schrijven van de html, xhtml, php, javascript en css styling codering van het grafische webdesign van uw website, oftewel front-end ontwikkeling.

Front-end webdesign

De front-end techniek gaat over de voorkant en de gebruikers-interface van uw website. Nu worden de designs tot een werkend geheel en “pixel-precies” geprogrammeerd. De front-end wordt ontwikkeld op een testdomein en wordt ter goedkeuring aan u gepresenteerd.

HTML

HyperText Markup Language (HTML) is een taal (geen programmeertaal) voor de opmaak van documenten. HTML wordt vooral gebruikt op het internet, om webpagina’s te tonen. Hierin worden bijvoorbeeld de typografie in uw teksten bepaald en links naar naar ander pagina’s mee gemaakt.

XHTML

Wij werken op verzoek met XHTML techniek, ook wel eXtensible HyperText Markup Language genoemd. Dit is een strikte HTML. De controle is strenger en de scripts zien er overzichtelijk uit. Dit heeft voor u de volgende voordelen:

 Laadt pagina’s sneller
  Beter te combineren met CSS
 Voldoet aan de W3C eis
 Zeer goede indexering zoekmachines

CSS styling

De CSS stylesheet (Cascading Style Sheets) maakt het mogelijk de inhoud en vormgeving van uw website van elkaar te scheiden en op die manier een consistente vormgeving over meerdere pagina’s te bereiken. Een groot voordeel van CSS style sheets is dat de code extern gegenereerd is, waardoor zoekmachines uw websitepagina’s gemakkelijker indexeert.

Functionaliteit

Uw wenst natuurlijk in uw website een aantal functies die essentieel zijn voor uw online bedrijfsvoering. In het webdesign proces van uw webontwikkeling houden we op voorhand al rekening met de functies die in uw website geïntegreerd moeten worden.

Wij onderzoeken dus op voorhand of de gewenste functies ingebouwd kunnen worden en hoe wij deze op de beste manier kunnen inbouwen. Zo komen we tijdens het project nooit voor verassingen te staan als bepaalde functies technisch niet geïntegreerd kunnen worden.

Landingspagina

Een goede landingspagina laten maken is een bewezen methode om meer klanten te bereiken. Het idee is simpel; iemand zoekt iets in Google en vindt op een landingspagina precies wat hij zoekt. Zonder afleiding, zonder mogelijkheden om verder te klikken en met één doel; contact opnemen!

CMS theme webdesign

J-DSGN.NL zorgt er voor dat u uw website of webshop zelf eenvoudig kunt beheren. Hiervoor maken wij gebruik van de toonaangevende “Open Source” content management systemen.

Bij CMS systemen zoals bijvoorbeeld WordPress is het zo dat het design – ook wel template of thema genoemd – los staat van het beheersysteem. Het design is dus altijd aanpasbaar zonder dat we de website hoeft aan te raken.

Wij werken met professioneel gemaakte CMS thema’s die SEO geoptimaliseerd zijn, 100% responsive en bij een webshop klaar zijn voor e-Commerce en Forums. Het CMS theme design zit hem dus vooral in header, logo afbeeldingen (slideshows), achtergrond afbeeldingen, font gebruik en lay-out.

Responsive webdesign

J-DSGN.NL programmeert uw websites responsive, dat wil zeggen: schaalbaar. Door uw site responsive te programmeren schakelen apparaten automatisch over naar de best mogelijke weergave. Kortom: door responsive design krijgt uw bezoeker altijd de best mogelijke ervaring voorgeschoteld. Een aparte mobiele site is daarmee ook niet langer gewenst.

W3C normen

De kwaliteit van de gebruikte techniek van J-DSGN.NL voldoet aan de normen van W3C. Het is belangrijk om uw website aan deze webstandaard te laten voldoen. Hierdoor kunt u er van uit gaan dat uw website door iedereen, op 95% van alle browsers bekeken kan worden.

J-DSGN.NL is dé specialist op het gebied van webdesign .. uw online visitekaartje! 

Html, php, javascript & css

Het webdesign is de laatste fase in de realisatie van uw website en is het werkelijk schrijven van de codering voor het grafische webdesign van uw website.

Front-end webdesign

De front-end techniek gaat over de voorkant en de gebruikers-interface van uw website.

HTML

HyperText Markup Language (HTML) is een taal (geen programmeertaal) voor de opmaak van documenten.

CSS styling

De CSS stylesheet maakt het mogelijk een consistente vormgeving over meerdere pagina’s te bereiken.

Functionaliteit

In het webdesign proces van uw webontwikkeling houden we op voorhand al rekening met de functies die in uw website geïntegreerd moeten worden.

Landingspagina

Een goede landingspagina laten maken is een bewezen methode om meer klanten te bereiken.

CMS theme webdesign

J-DSGN.NL zorgt er voor dat u uw website of webshop zelf eenvoudig kunt beheren met een content management systeem

Responsive webdesign

J-DSGN.NL programmeert uw websites responsive, dat wil zeggen: op elk beeldscherm formaat perfect zichtbaar.

W3C normen

De kwaliteit van de gebruikte techniek van J-DSGN.NL voldoet aan de normen van W3C

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen