Webdesign website & webshop

Wij ontwerpen en geven een website of webshop vorm in een geheel op uw bedrijfsdoelstelling toegesneden webdesign. Een goed ontworpen website levert meer respons op en de bezoeker zal sneller terugkomen. Webdesign bij J-dsgn is erop gericht om uw huisstijl in uw website het beste tot zijn recht te laten komen.

Naast een goed uiterlijk gaat het bij een website vooral ook om de hoofdfunctie. Bezoekers van uw website moeten uw klanten worden. Uw klanten of potentiële klanten moeten na het bezoeken van uw website een goed idee hebben van wat uw bedrijf aanbiedt.

Uw website moet daarom overzichtelijk en duidelijk zijn qua inrichting en structuur. We houden allemaal van mooi, maar tenslotte willen we toch ook duidelijk communiceerbare inhoud zien.

Ontdekkings- & onderzoeksfase

Bij J-dsgn beginnen we een webdesign project in het algemeen met een ontdekkings- en onderzoeksfase waarbij ons webdesign team de verschillende stakeholders binnen uw bedrijf bevraagt over hun eisen, wensen en doelen van het project.

De uitkomst hiervan is een duidelijke briefing, een gedetailleerd projectplan en een webdesign concept. In grote lijnen is dan het meeste duidelijk zodat de vervolgstappen in het proces op efficiënte wijze kunnen verlopen.

Huidige of nieuwe huisstijl

Wij verwerken uw huisstijl in uw website of ontwerpt een geheel nieuwe stijl . Onze grafisch ontwerper heeft een kunstacademie achtergrond waardoor u gegarandeerd een uniek webdesign krijgt. J-dsgn bouwt dan ook geen dertien in het dozijn maar in het oog springende websites en webwinkels.

Functioneel ontwerp

Wanneer het doel en de doelgroep zijn vastgesteld in de website onderzoeksfase, komen we bij de fase van de gebruikerservaring (UX Planning) en informatie architectuur oftewel het functioneel ontwerp (technisch webdesign).

Hierin worden de lay-out van de website of webshop, functies, navigatiestructuur en informatie architectuur vastgesteld en dit wordt inzichtelijk gemaakt d.m.v. wireframes aangevuld met documentatie.

Het functioneel ontwerp is met andere woorden de blauwdruk van uw website of webshop en geldt verder als leidraad tijdens uw project.

Website & webshop ontwerp

In deze fase brengt onze webdesigner de wireframes uit het functioneel ontwerp tot leven met vorm, kleur, typografie, beeld, tekst en eventueel animatie. Het webdesign wordt u aangeboden in een storyboard of digitale online presentatie met de kaders voor het gebruik van de fonts, hoofdkleur en steunkleuren door de website of webwinkel heen.

Responsive webdesign

Een responsive website betekent simpelweg dat een website zo is opgebouwd dat de informatie, afbeeldingen en structuur van de site op elk mobiel apparaat (smartphone, tablet en laptop) goed en duidelijk wordt weergegeven.

De website past zich dus automatisch aan aan het schermformaat waarmee de bezoeker uw website bezoekt. Alle content past zich aan aan de diverse schermgroottes. Navigeren en lezen wordt dus zo veel comfortabeler.

Een responsive webdesign geeft gebruikers dus een betere gebruikerservaring. Bezoekers hoeven niet meer te zoomen of dubbel te klikken om informatie of afbeeldingen goed te kunnen bekijken op een tablet of smartphone.

Goed gevonden worden in zoekmachines, daar draait het bij veel bedrijven om. Responsive webdesign speelt hier een grote rol in. Google geeft namelijk aan dat websites met een responsive webdesign hoger in de zoekresultaten ranking toont dan sites zonder.

J-dsgn ontwerpt en ontwerpt websites en webshops dan ook altijd standaard met een responsive webdesign zodat ze ze op elk scherm van een mobiel apparaat optimaal tonen aan uw bezoekers.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.j-dsgn.nl/webdesign-ontwikkeling/webdesign">
LinkedIn
YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
Volgen via e-mail

Comments are closed.