Website online marketing

Meer bezoekers naar uw website door een top 10 positie in Google als men zoekt op uw product of dienst? Het is de digitale droom van elke website eigenaar. J-dsgn heeft dit reeds voor vele online bedrijven gerealiseerd.

Dit doen we door websites voor zoekmachines te optimaliseren (SEO) op het gebied van techniek, doeltreffende SEO teksten te schrijven en doeltreffende Google AdWords campagnes te ontwikkelen.

Online marketing analyse

Wij schetsen op voorhand in een analyse rapport een eerlijk en realistisch verwachtingspatroon horend bij uw online marketing budget waarin een lange termijn visie van u verwacht wordt. Want online marketing werkt niet bij een eenmalige impuls.

Alleen met een pakket aan periodieke optimalisaties aan de hand van resultaten uit de voorgaande periode kunnen wij zorgen voor hoge posities in Google en meer bezoekers naar uw website leiden ..

.. wat dan ook daadwerkelijk resulteert in een structurele omzetverhoging voor uw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoge posities in Google krijgt u niet zomaar en daar is zoekmachine optimalisatie (SEO) voor nodig. Zorgvuldig opgebouwde autoriteit: door het juist inzetten van linkbuilding, door een duidelijke contentstrategie te ontwikkelen, door de integratie van social media en door een perfect ingerichte website.

Social Media Optimalisatie (SMO)

Vrijwel ieder bedrijf is actief op social media. Maar het is meer dan het delen van nieuws of het plaatsen van acties. Klanten willen conversaties aangaan.

Netwerken als Facebook, Google, Twitter en Youtube zijn de ultieme kanalen voor het toepassen van social media optimalisatie. Toch is niet ieder netwerk geschikt voor uw bedrijf.

Wat is de doelgroep en wat wilt u bereiken? J-dsgn adviseert graag bij het opzetten van de juiste strategie. Door het toepassen van social media optimalisatie (SMO) wordt de juiste inhoud geplaatst en worden de juiste links weergegeven.

Volgers en Likers zullen niet alleen reageren, maar de berichten ook delen met anderen. Hierdoor krijgt uw bedrijf via diverse kanalen online exposure en kan maximaal rendement uit social media worden behaalt.

Google AdWords campagne (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA) wordt door ons gerealiseerd door middel van het ontwikkelen van een (periodiek lopende) Google AdWords campagne voor uw website of online webwinkel.

Voor het behalen van online succes is digitaal adverteren via Google AdWords een noodzaak. Deze Pay Per Click (PPC) reclame heeft een directe impact op bezoekersaantallen en zorgt voor een sneller en groter bereik in zoekmachines, social media kanalen of branche gerelateerde websites.

Het door Google AdWords gebruikte Pay Per Click systeem maakt het mogelijk te betalen voor topposities in (Google) zoekmachines. Toch worden veel budgetten verspild door slecht PPC management.

J-dsgn beoordeelt voordat uw Google AdWords campagne wordt opstart het beoogde doel, bestuderen uw doelgroep en bepalen we de juiste Pay Per Click strategie om zo een zo hoog mogelijk rendement voor u te behalen.

Webshop e-Commerce

Verhoog omzet, integreer voorraadsystemen, producten koppelen aan winkelplatformen (Google Shopping / eBAY) en laat uw (B2B) webwinkel meeschalen met uw bedrijf door middel van de slimme online marketing e-Commerce van J-dsgn.

Versterk de propositie van uw bedrijf met een online portal voor uw zakelijke klanten. Wij leveren e-commerce infrastructuur, maatwerk functionaliteit en een soepele end-to-end ervaring die nodig is voor een plezierige en betrouwbare aankoop ervaring voor uw (potentiële) klanten.

Systeem integratie

Een belangrijk deel van uw e-commerce is dat uw webwinkel naadloos samenwerkt met uw bestaande procedures zoals bestellingsafhandeling, offertes, facturen en betaalmogelijkheden.

Wij integreren kwalitatief hoogwaardige API’s die ervoor zorgen dat alle belangrijke processen technisch feilloos samenwerken waarbij de kans op storingen, bugs of online uitval van uw webshop uitgesloten is.

UX design

Wanneer we bij J-dsgn e-commerce platforms ontwikkelen dan stellen we altijd uw klanten centraal. We zorgen ervoor dat het UX design bruikbaar, toegankelijk en eenvoudig is. Het draait uiteindelijk allemaal om uw klanten en wij trakteren uw webwinkel bezoekers op een fijne website ervaring!

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.j-dsgn.nl/webdesign-ontwikkeling/online-marketing">
LinkedIn
YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
Volgen via e-mail

Comments are closed.