Klantbeoordelingen

Ik was op zoek naar iemand die voor mij een website kon bouwen met specifieke wensen. J-dsgn was zeer enthousiast en kwam met goede ideeen. Hij heeft veel kennis op het gebied van websites en webshops/webwinkel en hoe dit op te bouwen. Een webshop is niet zomaar spullen erop zetten. Ieder product is anders, zeker in mijn geval, maar daar blinkt j-dsgn in mijn ogen zeker in uit. Werk op maat!! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Ik heb een 2e project ook aan hun toevertrouwd.

Michel Mulder, WooCommerce shop
http://bedrijfswagenvelgen.nl

Uiterst correcte en vakkundige begeleiding. Alle deadlines werden gehaald en de vele landingspagina websites werden professioneel opgeleverd voor o.a. Advies van de arts, Nationale gezondheid, Nationale seniorenplan en Dokter gezondheidsonderzoek. Als rapportcijfer een 9+

Paul V., Landingspagina's
http://www.ivpg.nl

Joris is een zeer kundig en bekwaam vakman. Onze site had een aantal flinke bugs en wij hadden een aantal specifieke wensen die joris moeiteloos heeft kunnen realiseren. Er is absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit waardoor we ook erg snel konden schakelen. J-dsgn denkt ook goed mee en geeft adviezen om de site te verbeteren zonder daar direct een factuur voor te presenteren. Ik weet zeker dat wij in de toekomst wederom gebruik gaan maken van de kennis en kunde van dit bedrijf. Kortom, wij zijn een zeer tevreden klant!!

Jasper Meijrink, Magento webwinkel
http://phoenixmusicgifts.com