J-dsgn Webdesign & Ontwikkeling

Wij zijn full-service internetbureau J-dsgn uit Alkmaar. Ons team bestaat uit twee programmeurs, een webdesigner, een projectmanager en een (externe) freelance SEO tekstschrijfster. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en kennis opgedaan in het ontwikkelen van professioneel grafisch ontwerp, webdesign, websites, webwinkels en hybride apps (Android en iOS).

Resultaat staat bij ons hoog in het vaandel. Ons resultaat maar vooral uw resultaat. Een geslaagd project kunnen we alleen realiseren door samen met u het ontwikkelingsproces aan te gaan. Daar werken we elke dag keihard voor, staan voor hoge kwaliteit en maken geen projecten vóór .. maar samen mét onze opdrachtgevers.

Het ontwikkelingsproces is heilig voor ons en hierin wordt onze proefondervindelijk juist werkende formule en stappenplan gevolgd. Onze werkwijze staat dan ook garant voor een mooi en succesvol eindresultaat waar we allemaal blij van worden en onze opdrachtgevers graag nog eens bij ons terugkomen voor andere projecten.
Werkwijze & Stappenplan

Recente projecten

Webdesign & Ontwikkeling Services

 • Webdesign

  Wij ontwerpen geen dertien in een dozijn en geven uw website of webwinkel vorm en identiteit in een geheel op uw bedrijfsdoelstelling toegesneden webdesign.

  Lees meer
 • Webontwikkeling

  Van een landingspagina en informatieve website tot complexe internetprojecten zoals een B2B webshop en marktplaats platform bent u bij ons aan het juist adres.

  Lees meer
 • Online Marketing

  Meer bezoekers naar uw website door hoge Google ranking in de zoekresultaten? Het is de droom van elke website eigenaar en wij hebben dit voor vele bedrijven gerealiseerd.

  Lees meer
 • Hybride app ontwikkeling

  Wilt u voor uw klanten een betaalbare mobiele app laten maken? Laat uw maatwerk app maken door onze gespecialiseerde Android en iOS hybride app ontwikkelaars.

  Lees meer

Website CMS beheersysteem

 • WordPress

  J-dsgn bouwt als specialist betaalbare, responsive SEO-proof websites met het WordPress CMS systeem.

  Lees meer
 • Joomla

  Wij ontwikkelen Joomla websites die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, modernste webdesigns en laatste trends.

  Lees meer
 • Drupal

  Bij J-dsgn hebben we ruime ervaring in bouwen van Drupal websites en hebben vele platformen met Drupal ontwikkeld.

  Lees meer

Webwinkel e-Commerce systeem

 • WooCommerce

  Wij ontwikkelen professionele WooCommerce webshops voor bedrijven, organisaties, ZZP-ers en starters op maat.

  Lees meer
 • Magento

  Magento webshop Wat WordPress is onder de CMS-Systemen voor websites is Magento dit voor de e-Commerce wereld. Wij gebruiken dit ijzersterke brand om een gebruiksvriendelijk,…

  Lees meer