Hybride app ontwikkeling

J-dsgn Webdesign Ontwikkeling Mobiele App Ontwikkeling

Mobiele app ontwikkeling

Wilt u voor uw klanten een unieke mobiele app laten maken? Laat uw maatwerk app maken door onze gespecialiseerde Android en iOS (Apple iPhone) mobiele applicatie ontwikkelaars.

Samen met de app specialisten van J-dsgn concretiseer u uw eigen idee en legt u de beste oplossingen vast. In korte tijd bouwen we samen met u de perfecte app die precies doet wat u wilt en door uw klanten is te downloaden uit de Google Play Store en Apple Store.

Hybride app pakketten

Om u een beeld te geven en de kosten betaalbaar te houden hebben we drie voordelige complete hybride app pakketten samengesteld waarvan er vast één precies bij uw bedrijf past.

Standaard in de hybride app pakketten van J-dsgn is inclusief inbegrepen:

  • CMS beheersysteem
  • Gratis 27/7 ondersteuning
  • Hosting app bestanden
  • Aanmelden Google Play Store of Apple App Store

 
Hybride app pakketten

Hybride app

We zijn in staat om uw app design en software geschikt voor de mobiele platformen Android en iOS in no-time en betaalbaar te realiseren omdat wij zogenaamde hybride apps ontwikkelen.

Een hybride app is een combinatie van een native app en een mobiele website. Hybride apps download u, net als native apps, uit een app store. De look-and-feel en gebruikerservaring is op het eerste gezicht hetzelfde als die van een native app.

Native vs. hybride apps

Waar ontwikkelaars een native app voor ieder platform in hun eigen programmeertalen moeten bouwen wordt voor de ontwikkeling van de pagina’s van een hybride app de webontwikkeling talen HTML, CSS en Javascript gebruikt.

Een van de bekendste hybride apps is waarschijnlijk die van Facebook. Deze app ziet er op Android en iPhone vrijwel hetzelfde uit. Wel zijn de native onderdelen zoals bijvoorbeeld de header van deze hybride app aangepast naar de standaard voor het betreffende platform.

Mobiele app framework

J-dsgn bouwt met de open source web technologie PhoneGap in één keer hybride apps voor de beide platformen Android en iOS tegelijk. Hierdoor dalen de kosten en de duur van ontwikkelen. Ook voor het snel ontwikkelen van een 'proof of concept' is dit app framework ideaal.

Mobiel app ontwikkelingstraject

De business analist van J-dsgn adviseert in het app ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat u nodig hebt en wordt er voor een moderne intuïtieve gebruikerservaring gezorgd.

Kwaliteit & veiligheid

Onze Android en iOS gecertificeerde app ontwikkelaars zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit en daardoor steekt uw mobiele applicatie software technisch perfect in elkaar.

Wij garanderen hiernaast de beste veiligheid voor uw mobiele app en alle software leveren we dan ook AVG- / GDPR-compliant op zodat u er zeker van bent dat uw app beveiligd werkt.

Hybride app kostenbesparend

Als het voor u dus té tijdrovend en té prijzig is om meerdere native apps geschikt voor de verschillende mobiele platformen te moeten laten bouwen biedt onze hybride app voor u uitkomst en vormt een interessante tussenweg ..

.. qua ontwikkelingstijd van uw mobiele app als in de kosten!

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.j-dsgn.nl/webdesign-ontwikkeling-hybride-app-ontwikkeling">
LinkedIn
YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
Volgen via e-mail