WooCommerce webwinkel

J-dsgn Webdesign Ontwikkeling WooCommerce Webwinkel

Wij zijn experts in het bouwen van WooCommerce Webwinkels!

J-dsgn ontwikkelt professionele WooCommerce webshops op maat voor bedrijven, organisaties, ZZP'ers en starters. Hiernaast ontwikkelen onze experts uw huidige WooCommerce webwinkel door zodat u online winkel en producten altijd helemaal up-to-date zijn.

Nieuwe of bestaande WooCommerce webwinkel

Er zijn verschillende situaties waarin wij iets voor u kan betekenen met onze WooCommerce webwinkel ontwikkeling service:

 1. U begint met een nieuwe webwinkel en gebruikt voor een WooCommerce e-commerce template thema (gratis, premium of uniek design op maat). In dit geval maken graag een afspraak met u om uw plannen te bespreken.
 2. Uw wens is om uw bestaande webshop om te zetten naar WooCommerce. Hierbij wordt eerst gekeken of de structuur van uw huidige webwinkel geschikt is voor WordPress en WooCommerce. Als dit het geval is wordt een nieuwe WooCommerce shop gebouwd.
 3. U heeft al een WooCommerce webwinkel en deze moet worden aangepast. In dit geval overleggen wij samen met u welke maatwerk aanpassingen u in uw huidige WooCommerce webshop wilt doorvoeren.

WooCommerce e-commerce systeem

Of het nu de ontwikkeling van een grote of een kleine WooCommerce webwinkel betreft staan uw wensen en doelen tijdens de ontwikkeling bij ons altijd centraal. Wij vinden het belangrijk om eerst uw bedrijf te leren kennen voordat we direct met technische oplossingen komen.

Woocommerce webwinkels van J-dsgn zijn overzichtelijk en gebruikersvriendelijk vormgegeven in uw huisstijl, eenvoudig te beheren met het WordPress CMS systeem en uw producten zijn optimaal vindbaar via de zoekmachines.

Voordelen WooCommerce webwinkel

WordPress is verreweg het meest gebruikte CMS beheersysteem voor websites ter wereld en WooCommerce is de e-commerce webwinkel plug-in hiervoor. WooCommerce is een van de populairste webshop platformen en brengt veel voordelen met zich mee:

 • WooCommerce is gebouwd op het WordPress CMS beheersysteem
 • Het WoCommerce systeem is gratis in aanschaf en geen maandelijkse kosten
 • Er zijn 1001 verschillende WooCommerce uitbreidingen beschikbaar
 • Het WooCommerce e-commerce platform ontwikkelt zich razendsnel
 • Simpel en intuïtief in gebruik en beheer (op wens incl. backend en/of front-end editor)
 • Verkoop van zowel fysieke als digitale producten mogelijk
 • Uitgebreide winkelverkopen rapportage overzichten
 • WooCommerce schaalt automatisch mee met het aantal producten
 • In tegenstelling tot SaaS principe webwinkels is WooCommerce in op eigen beheer

WooCommerce webwinkel op maat

Uw WooCommerce webshop wordt voor de ontwikkelingsfase eerst goed uitgedacht wat tijdens het bouwen veel tijd en dus geld voor u bespaard. U moet hierbij denken bijvoorbeeld de producten- en categorieënstructuur of het schrijven van SEO-proof  webpagina en productteksten.

Op basis van de gewenste uitstraling en functies wordt er een WooCommerce template, thema lay-out, vormconcept en kleurenpalet door ons gepresenteerd. In samenspraak met u wordt eerst alles naar wens aangepast voordat we met de daadwerkelijke bouw van uw webwinkel beginnen.

In deze fase wordt er ook al rekening gehouden met de zoekmachine optimalisatie van de WooCommerce webshop. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aantal requests en de semantische opbouw van de templates. Wanneer op het gebied van design, functionaliteit en opbouw alle neuzen dezelfde kant opstaan, start de ontwikkeling.

Voor de oplevering van de webshop, houden we altijd een of meerdere feedback momenten. Hierin bespreken we het eindresultaat en bekijken we of er nog verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

Als alle lichten op groen staan, zetten we uw WooCommerce webwinkel 'live' en zorgen we dat eventuele technische problemen worden verholpen en bug's worden opgelost zodat bezoekers probleemloos online kunnen winkelen, bestellen en afrekenen.

Kosten maatwerk WooCommerce webwinkel

Wat kost een maatwerk WooCommerce webshop? Dit is een vraag die wij vaak krijgen waar geen eenduidig antwoord te geven is. Vergelijk het met de vraag: Wat kost een huis? Het antwoord hangt dan af van uw bepaalde wensen. Wilt u een klein of een groot huis? Nieuw of bestaande bouw? Welke uitstraling moet het krijgen? Moet het geschilderd worden of niet?

Voor een WooCommerce webwinkel geldt hetzelfde. Er zijn veel factoren die bepalen hoe hoog de kosten voor uw webshop worden. Om u toch een richtprijs te geven gaan we dieper in op de factoren die van invloed zijn op de kosten. Daarbij geven we enkele tips om kosten te besparen en uw budget zo effectief mogelijk in te zetten.

WooCommerce Thema webshop

Mocht u de kosten een beetje in de hand willen houden bouwt J-dsgn naast maatwerk uw webwinkel aan de hand van een bestaand standaard WooCommerce thema voor uw bedrijfsbranche.

We customizen het door u gekozen WooCommerce thema door er uw huisstijl, webpagina's, content teksten, producten en alles wat u nog meer wenst in te zetten. Hiernaast installeren en configureren we de door u gewenste functionaliteiten door middel van plug-ins.

Alle aanpassingen veranderingen in uw WooCommerce thema en overige details worden van te voren uitvoerig met u besproken waarna deze overzichtelijk gedocumenteerd in een projectbeschrijving. Dit wordt samen met de totale kosten en projectduur inschatting in een offerte aan u voorgelegd.

WooCommerce SEO

Ook voegen we enkele onmisbare plug-ins toe om de snelheid en SEO van uw WooCommerce webshop te optimaliseren. Naast het ontwikkelen van uw webwinkel schrijft J-dsgn SEO-proof teksten en productinformatie of creëren we visueel ondersteunende beelden of animaties op aanvraag.

Google Analytics

In al onze WooCommerce webwinkels worden standaard Google Analytics en Search Console geïntegreerd. Zo heeft u altijd inzicht in uw bezoekers en de ranking van uw webshop in de Google zoekmachine resultaten.

WooCommerce webwinkel pakket

Om het makkelijk voor u te maken en wij de grootste stappen in de ontwikkeling van uw webshop al voor u hebben genomen biedt J-dsgn u kant-en-klare WooCommerce webwinkel pakketten aan.

Hiervoor hebben wij een aantal standaard WooCommerce webshops ontwikkelt voor de meest populaire concepten en bedrijfsbranches. Bekijkt u eens wat J-dsgn u allemaal te bieden heeft in onze voordelige complete WooCommerce pakketten.

WooCommerce pakketten
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.j-dsgn.nl/webdesign-ontwikkeling-ecommerce-woocommerce-webwinkel">
LinkedIn
YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
Volgen via e-mail