WordPress website

J-dsgn Webdesign Ontwikkeling WordPress Website

WordPress website Specialist

J-dsgn bouwt als specialist betaalbare, responsive websites met het WordPress CMS systeem. Onze WordPress websites worden in basis standaard SEO vriendelijk ontwikkeld want potentiële klanten zoeken op internet naar bedrijven zoals die van u.

Nieuwe of bestaande WordPress website

Er zijn verschillende situaties waarin wij iets voor u kan betekenen met onze WordPress website ontwikkeling service:

 1. U begint met een nieuwe website en gebruikt voor deze website een WordPress template thema (gratis, premium of uniek design op maat). Wij maken dan een afspraak met u om uw plannen te bespreken.
 2. Uw bestaande website wordt omgezet naar WordPress. Hierbij kijken we eerst of de website structuur van uw huidige website geschikt is voor WordPress. Met deze informatie wordt vervolgens een nieuw thema gebouwd.
 3. U heeft al een WordPress website en deze moet worden aangepast. In dit geval overleggen wij samen met u welke maatwerk aanpassingen u in uw huidige site wilt doorvoeren.

WordPress CMS systeem

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige manier om uw website zelf te beheren, dan is een WordPress website dé oplossing. Met een marktaandeel van meer dan 25%, op basis van alle websites, is WordPress namelijk het meest populaire content management systeem.

Het WordPress CMS is erg flexibel en geschikt voor bijna elke website, bedrijfswebsite, portfolio website, webwinkel, weblog, klantensupport, evenementen en nog veel meer.

WordPress website voordelen

Alle voordelen van een WordPress website voor u op een rijtje:

 • WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, het werkt intuïtief.
 • Iedereen kan met WordPress werken zonder coderingskennis nodig te hebben.
 • WordPress is standaard goed geschikt voor de vindbaarheid van uw website.
 • Een groot aanbod aan premium WordPress template thema's
 • Eenvoudig uit te breiden met behulp van WordPress plug-ins
 • WordPress is bijzonder eenvoudig in gebruik en beheer
 • Door de grote WordPress community wordt het CMS continu doorontwikkeld
 • Elke WordPress website kan worden uitgebreid met een WooCommerce webwinkel

Maatwerk WordPress website

Wij ontwerpen uw WordPress thema webdesign op maat en geheel naar uw wensen. In het ontwerp wordt uw huisstijl doorgevoerd en branchegerichte functionaliteiten ingevoegd. Mocht u nog geen huisstijl hebben ontwerpt onze ontwerper deze voor u in onze grafische vormgeving service.

Voor de ontwikkeling van uw maatwerk WordPress website thema gebruiken wij het framework: CSS framework Bootstrap, waardoor het bouwen van uw unieke responsive website sneller gaat en dus voordeliger voor u is.

Wanneer uw WordPress website helemaal naar wens is ontwikkeld plannen we met u een datum in dat uw site 'life' online gezet wordt zodat uw ingeplande online reclame campagnes hier naadloos bij aansluiten.

WordPress Thema website

Aan WordPress maatwerk hangt natuurlijk wel een bepaald prijskaartje. J-dsgn ontwikkelt hiernaast uw website aan de hand van een standaard WordPress thema om uw website betaalbaar voor u te houden.

Wij helpen u met het uitkiezen van een WordPress thema geschikt voor uw bedrijfsbranche en technisch in hoge kwaliteit is ontwikkeld. Er is een ruime keuze uit wel honderden WordPress thema's dus er zit er vast wel eentje tussen die u mooi vindt.

Wij voeren in uw gekozen WordPress thema uw huisstijl door, maken de gewenste webpagina's aan, passen de lay-out van het webdesign aan, stellen het CMS beheersysteem juist in, ontwikkelen de menu en navigatiestructuur, bouwen branchegerichte functies in, implementeren de webpagina teksten en nog veel meer.

We brengen dit alles samen met u duidelijk in kaart zodat u op voorhand precies weet waar u aan toe bent en zodat wij uiteindelijk een WordPress website voor u neer te zetten die helemaal naar uw zin, wens en smaak is.

Website omzetten naar WordPress

Als u een website heeft waar nog geen of een ander CMS systeem voor wordt gebruikt implementeren of zetten wij deze voor u om naar WordPress. Voor uw huidige webdesign ontwerpen wij een pixelprecies WordPress thema webdesign en ontwikkelen hierin exact dezelfde functies.

WordPress website aanpassen

Een website is geen statisch object en daarom is het belangrijk dat de website met uw bedrijf en uw doelgroep meegroeit. Wij kunnen u hierbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan compleet nieuwe secties, een webshop met WooCommerce of maatwerk aanpassingen zodat uw WordPress website er weer van deze tijd uitziet.

WordPress plug-in

WordPress is een zogenaamd Open Source beheersysteem en door het grote aanbod gratis en betaalbare plug-ins is bijna alles mogelijk. J-dsgn biedt de mogelijk om een bestaande plug-in op maat aan te passen of een eigen plug-in voor u te ontwikkelen mocht een functie niet beschikbaar zijn.

Optimaliseren WordPress website

Elke WordPress website heeft een aantal optimalisaties nodig om goed te kunnen presteren en goed gevonden te worden. Door de juiste plug-ins en code aanpassingen maken wij uw website niet alleen sneller en beter vindbaar .. maar ook veiliger!

Responsive WordPress website

Is uw huidige WordPress website nog niet responsive? Dan wordt het de hoogste tijd om met ons over een (nieuw) responsive webdesign voor uw WordPress thema te praten! Wij maken van uw huidige WordPress thema een responsive webdesign welke meeschaalt en optimaal toont op elk mobiel apparaat.

WordPress SEO

Naast de technische optimalisatie kunnen wij uw website ook optimaliseren om hoger in de Google ranking te staan. Deze zoekmachine optimalisatie realiseren wij door installatie van de juiste SEO plug-in die we met maatwerk configuratie geheel op uw doelstelling afstellen.

WordPress website pakket

Wij bieden diverse complete WordPress CMS website pakketten aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Uw site wordt aan de hand van een basis WordPress template theme ontwikkelt waarin een bepaald aantal functionaliteiten per pakket worden aangeboden.

WordPress website pakketten
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.j-dsgn.nl/webdesign-ontwikkeling-cms-wordpress-website">
LinkedIn
YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
Volgen via e-mail