Joomla website

J-dsgn Webdesign Ontwikkeling Joomla

Joomla CMS website

Wij ontwikkelen op maat gemaakte Joomla websites die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en laatste trends, passen bestaande websites aan en customizen standaard Joomla templates naar uw wensen.

Wij volgen in onze Joomla ontwikkeling de laatste trends op het gebied van webtechnologieën, marketing, vormgeving en natuurlijk Joomla en passen deze dan ook graag toe om zo de perfecte oplossing te realiseren.

CMS beheersysteem Joomla

Wij ontwikkelen graag websites voorzien van het Joomla CMS beheersysteem. Joomla is breed inzetbaar voor allerlei type websites zoals corporate websites, campagne en actie websites, portal websites en community platform websites. Onze Joomla websites zijn veilig, snel, zoekmachinevriendelijk en voldoet aan de laatste webstandaard.

J-dsgn zorgt er graag voor dat uw Joomla website volledig aansluit op de eisen en wensen. Wij vinden het belangrijk om het publiceren en beheren van content voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Joomla website ontwikkeling

Bij J-dsgn werken wij met standaard Joomla template, bouwen hoogwaardige Joomla templates op maat of passen uw bestaande Joomla website aan. In ons maatwerk hebben wij een solide basis ontwikkeld die geoptimaliseerd is voor het snel laden van pagina's. Bovendien maken wij zoveel mogelijk gebruik van nieuwe standaarden als HTML5 en CSS3.

Maatwerk Joomla template

Nadat wij uw Joomla website hebben ontworpen, of een ontwerp aangeleverd krijgen, zetten wij dit 1 op 1 om naar een Joomla template. Hierbij gelden geen restricties en ieder ontwerp kan worden omgezet. Bovendien zijn al onze templates responsive waardoor uw Joomla websites ook geschikt is voor bezoekers met een mobiel of tablet.

Joomla template customization

Mocht u al een Joomla website hebben of een bepaald standaard template hebben gekocht zorgt ons Joomla customization team ervoor dat deze wordt geoptimaliseerd of tovert het standaard template webdesign om in uw huisstijl en implementeert uw eigen content.

Extensie voor Joomla

Er zijn duizenden extensies voor Joomla op de markt die extra functionaliteiten toevoegen. Toch kan het zijn dat deze extensies niet volledig aansluiten op de eisen en wensen of dat de website gekoppeld moet worden met een CRM, facturatie, nieuwsbrief of supportsysteem.

In dat geval ontwikkelen wij maatwerk Joomla extensies die volledig voldoen aan de specificaties. Zo koppelen en integreren wij de website binnen uw bestaande structuren en workflow. De extensies ontwikkelen wij bovenop het Joomla framework en voldoen aan de Joomla standaarden en richtlijnen.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.j-dsgn.nl/webdesign-ontwikkeling-cms-joomla-website">
LinkedIn
YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
Volgen via e-mail