Drupal website

J-dsgn Webdesign Ontwikkeling Drupal

Drupal website

Bij J-dsgn hebben we ruime ervaring met het maken van Drupal CMS websites. In de afgelopen tien jaar hebben we vele verschillende soorten platformen met Drupal ontwikkeld.

Hierdoor hebben we uitgebreide ervaring met responsive Drupal websites, webshops, multisite platformen, meertalige community's en complexe applicaties.

Drupal CMS beheersysteem

Drupal is een geavanceerd Content Management Systeem (CMS) waarmee we eenvoudige tot zeer complexe websites ontwikkelen. Het Drupal CMS is geschikt voor oplossingen binnen elke bedrijfsomvang of organisatiegrootte.

Waarom Drupal?

Het Drupal Content Management Systeem (CMS) is geschikt voor eenvoudige tot zeer complexe websites en applicaties. Drupal heeft een modulair karakter en biedt daardoor veel vrijheid en flexibiliteit. Zo is er een enorme veelzijdigheid aan modules beschikbaar om websites, webshops, community platforms en applicaties te laten bouwen.

Voordelen Drupal website

Drupal is een web content management platform waarmee ICT-professionals, websiteontwikkelaars en business managers content management inzetten voor krachtige online platformen.

Met Drupal realiseren we hands-on-tools waarmee digitale transformatie en online ambities kunnen worden gerealiseerd. Het Drupal CMS beheersysteem biedt hiervoor ongekende mogelijkheden met ruim 20 duizend modules en vele andere voordelen:

  • Het Drupal CMS heeft een open source karakter. Dat betekent dat de Drupal code vrij beschikbaar is. Er zitten geen licentiekosten aan verbonden en uw ontwikkelaar is vrij om aanpassingen en uitbreidingen te ontwikkelen.
  • Drupal wordt gesupport door een wereldwijde community: Drupal specialisten van over de hele wereld verbeteren Drupal continu.
  • Drupal is zeer veilig, levert uitstekende prestaties en heeft het een gebruiksvriendelijke interface.
  • Drupal is uitermate geschikt om koppelingen te leggen met een bestaand CRM of andere bestaande webservices.

Gemakkelijk Drupal beheer

Drupal biedt essentiële tools voor content creatie en publicatie, waaronder een flexibele WYSIWYG-editor, een flexibel rollen- en rechten systeem en workflow. Marketeers, redacteurs, website beheerders en ontwikkelaars gebruiken allemaal Drupal om invulling te geven aan behoefte vanuit hun organisatie, waarbij iedereen de juiste toegang heeft om Drupal te kunnen gebruiken waar zij het voor nodig hebben.

Drupal zeer schaalbaar

Zelfs voor websites met zeer intensief verkeer en rijke gebruikerservaring, biedt Drupal mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je website bereikbaar blijft. Door een flexibele en schaalbare opzet kunnen zowel websites met een dagelijkse belasting als websites met een piekbelasting probleemloos blijven presteren.

Integratie mogelijkheden

Drupal geeft ons standaard integratiemogelijkheden voor uw backoffice, e-mail, marketing automation of CRM. Een API-first focus biedt ons veel mogelijkheden om Drupal te integreren met traditionele en moderne backend toepassingen.

Zo wordt door de J-dsgn ontwikkelaar content gescheiden van presentatie, waardoor mobiele apps, ERP-systemen en andere toepassingen gebruik kunnen maken van de content die je website biedt.

Mobile-First

Drupal heeft mobile-first opgezet en biedt ruime ondersteuning voor responsive design templates en kunnen we een brede doelgroep bedienen, los van tijd, plaats of (mobiel) apparaat. Zo garandeer we in uw Drupal website een naadloze 'user experience' voor klanten en gebruikers.

Veiligheid & Drupal

Drupal biedt een bewezen, veilig applicatie framework waar robuuste, bedrijfskritische applicaties op kunnen draaien. Een vast team vanuit de Drupal ontwikkelgemeenschap is voortdurend bezig met de beveiliging van Drupal, conform sterke codestandaarden.

Wij zorgen er verder natuurlijk voor dat u een tijdige signalering én realisatie van beveiligingsupdates krijgt om uw Drupal website altijd veilig te houden.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.j-dsgn.nl/webdesign-ontwikkeling-cms-drupal-website">
LinkedIn
YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
Volgen via e-mail