VirtueMart

De VirtueMart plugin stelt u in staat om professionele en productieve webwinkel mee op te zetten, door gebruik te maken van talloze mogelijkheden voor producten en categorieën zoals downloads, een catalogusmode, verschillende betaalmethoden en variabele prijzen voor de producten.

VirtueMart = Joomla plugin

VirtueMart Templates (of Themes) zijn webwinkel lay-outs die zijn ontworpen voor het gebruik in combinatie met de Joomla uitbreiding voor webwinkels. Met andere woorden: Themes zijn op Joomla gebaseerde templates en hebben vele toegevoegde webwinkel functionaliteiten.

VirtueMart functionaliteiten

  SSL beveiligde checkout
  Een rating- & comment-systeem
  Geoptimaliseerd voor Google
  Betalingsmethoden Paypal & iDEAL
  Afmetingen & gewicht producten
  Veel gratis thema’s & modules

Grote & kleinere webshops

De Joomla VirtueMart Templates zijn een uitstekende oplossing voor iedere eCommerce webwinkel. Dit geldt voor zowel de kleinere webwinkels als de grote spelers binnen de markt.

Open Source systeem

Doordat Virtuemart een Open Source en dus gratis webwinkelpakket is wordt dit veelvuldig gebruikt voor beginnende webshops. Er zijn tevens vele gratis plug-insbeschikbaar. Met deze plug-ins kunt u bijvoorbeeld de gewenste betaalmethoden eenvoudig opnemen in uw webwinkel.

Automatische facturering

Met behulp van onze (gratis) Virtuemart extensie wordt elke bestelling direct gefactureerd in uw eigen huisstijl en in uw boekhouding verwerkt. U kiest zelf het moment waarop de factuur gemaakt en/of verzonden dient te worden Eventueel kunt u de factuur nog wijzigen alvorens deze te verzenden.

VirtueMart Video Presentatie

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen