SOCIAL MEDIA OPTIMALISATIE (SMO)

SMO – afkorting van: Social Media Optimalisatie – is het verbeteren en optimaliseren van uw eigen sociale media kanalen binnen zoekmachines. Hiermee vergroot J-DSGN.NL makkelijker en sneller uw “Fan base” waardoor u een groter bereik krijgt. Wij richten ons voornamelijk op Facebook, LinkedIn, Google+, Instagram en Twitter.

 Linkwaarde Social Media

Social Media is tegenwoordig een vast onderdeel van uw SEO strategie. J-DSGN.NL helpt u inzichtelijk te krijgen hoe uw sociale media optimaal kan inzetten om hierdoor ook beter te gaan scoren in zoekmachines. Het heeft tevens een aantal grote voordelen in de autoriteit (linkwaarde) in de zoekmachineoptimalisatie resultaten van uw website:

  Vergroot vindbaarheid
  Linkwaarde
  Fan base
  Meer interactie
  Hogere Google ranking

Social media optimalisatie plan

Social media optimalisatie kan voor uw organisatie een zeer waardevolle toegevoegde waarde zijn om in contact te komen met andere bedrijven en belangengroepen. Het biedt een platform om snel en efficiënt informatie te verspreiden, autoriteit en vertrouwen te bevestigen. 

Veel bedrijven komen echter niet veel verder dan het openen van accounts op diverse social media kanalen. Het gevaar bij gebrek aan een gestructureerd plan is dat het gebruik van sociale media optimalisatie vaak niet meer als “tool” wordt gezien, maar slechts als “doel”.

Doel social media optimalisatie

Onze specialist analyseert daarom uw SMO kanalen en gaat aan de slag met een actieplan voor uw sociale media optimalisatie. Hij begint met te bepalen wat eigenlijk de doelstellingen zijn: Hoe staan we er nu voor en wat moeten we er voor doen om deze doelstelling te behalen?

SMART-principe

Samen maken we een totaalplan met alle actiepunten die opgepakt moeten worden en gaan hiermee aan de slag. Ons doel is om uw doelstelling SMART te maken, zodat ze richtinggevend zijn in de SMO optimalisatie. J-DSGN.NL biedt hiervoor verschillende Social Media pakketten aan, in diverse prijsklassen.

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen