Nadat in de eerste projectontwikkeling stap de blauwdruk gemaakt is beginnen we aan de realisatie en ontwikkelingsfase van uw website, webshop of mobiele app.

Voortgangsupdates

Het team van J-dsgn blijft continu met u in contact en houd u op de hoogte van de voortgang van het project en welke stappen in de realisatie op dat moment worden uitgevoerd.

Wij nemen u aan de hand mee in het proces door u regelmatig te informeren en updates te laten zien zodat u tijdens de realisatie de voortgang in uw project duidelijk en inzichtelijk kan blijven volgen.

Techniek

Techniek behoud bezoekers! Wij programmeren en ontwikkelen uw website, webshop of app dan ook met de nieuwste technieken volgens de algemeen gehanteerde W3C normen. Hiernaast monitoren en testen we continu onze code en optimaliseren deze waar nodig.

Lancering

Wanneer alles geprogrammeerd en gecodeerd is wordt uw project gelanceerd in de livegang. We testen of alles functioneert en bekijken of de gebruiksvriendelijkheid nog verbeterd kan worden.

Aftersales

Elk project vereist ander eigenschappen, opties en specifieke verbeteringen. Wij bieden extra optimalisatie, monitoring, analytics, testen en voorstellen van nieuwe functionaliteit. van uw site, online winkel of app.

Conversie

Een mooie, strakke en goed ontworpen website, webwinkel of app is natuurlijk een prachtig visitekaartje voor uw online bedrijf .. maar als niemand komt kijken en er geen conversie is al het werk en zijn alle kosten voor niets geweest. Lees meer over de conversie van uw website, webshop of mobiele app.

Conversie

Comments are closed.