Stel dat u tevreden bent met uw door ons gebouwde goed draaiende website of webshop maar u wil uw klanten ook mobiel op smarphones en tablets online en offline blijvend aan u binden. Dan zorgt J-dsgn voor uw eigen app die uw klanten kunnen downloaden uit de app stores.

Mobiele app ontwikkeling

Een eigen mobiele app straalt krachtig uit én biedt consumenten een positieve en prettige ervaring met uw merk of product. Zo snijdt u het mes aan beide kanten en daar heeft iedereen voordeel aan en creeren we samen met u een win-winsituatie.

Hybride app

Het laten ontwikkeling van verschillende Native apps voor de diverse mobiele platformen is een tijdrovende en zeer kostbare aangelegenheid. Wij bieden de nieuwste techniek in app-land aan in de vorm van een hybride app zo blijft het betaalbaar voor u om ook mobiel optimaal service te verlenen.

Android & iOS platformen

Wij ontwikkelen hybride apps voor de mobiele platformen:  Android en iOS (Apple iPhone). Hierbij maken onze gespecialiseerde app ontwikkelaars gebruik van de open source web technologie PhoneGap.

Met PhoneGap realiseren we in één keer hybride apps voor de beide platformen Android en iOS tegelijk. Hierdoor dalen de kosten en de duur van ontwikkelen. Ook voor het snel ontwikkelen van een proof-of-concept is dit app framework ideaal en een betaalbare oplossing.

Van concept tot mobiel

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van het proces hoe J-dsgn het concept van uw online bedrijfsidentiteit ontwikkelt, uw website of webshop ontwerpt, realiseert, converterend in de markt zet en als kers kers op de slagroom uw klanten mobiel optimaal bedient.

Als het nog nog niet helemaal duidelijk voor u is neem dan contact met ons op voor meer informatie en het beantwoorden van uw vragen of lees ons hele proces nogmaals compleet van A tot Z vanaf de start en de eerste concept stap.

Concept

Comments are closed.