Een mooie, strakke en goed ontworpen website is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf maar als niemand komt kijken oftewel er geen conversie is is al het ontwikkelingswerk en alle programmeer transpiratie natuurlijk voor niets geweest.

Online Marketing

De periodieke inzet van een combinatie van onze online marketing services heeft uiteraard invloed op de vindbaarheid van uw website in zoekmachines. Wij stellen ons zelf hierin de vragen: Hoe presteert uw website in Google, Bing en Yahoo? Waar ligt deze dan aan? En wat kan er geoptimaliseerd worden?

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het wordt steeds belangrijker voor bedrijven om snel en gemakkelijk gevonden te worden in zoekmachines, iedereen vecht om pagina 1 in Google omdat de meeste mensen niet verder kijken dan pagina 2 of maximaal 3.

Wilt u zorgen dat uw website of webwinkel beter presteert? Bezoekers verhogen omzet! De zoekmachine optimalisatie (SEO) van J-dsgn staat dan ook garant voor meer bezoekersverkeer en resulteert in een hogere conversie op uw site of shop.

Meer conversie

Wij bieden u verschillende online marketing en SEO optimalisatie pakketten aan om uw online bedrijf beter gevonden te laten worden en de conversie op uw website te maximaliseren.

Mobiel

Stel dat u tevreden bent met uw door ons gebouwde goed draaiende website of webshop maar u wil uw klanten ook op mobiele apparaten blijvend aan u binden. Dan volgt de vijfde laatste stap in het online neerzetten van uw bedrijf: een app. Lees meer over mobiel en uw eigen Android en iOS (Apple iPhone) app ter ondersteuning van uw website of webshop.

Mobiel

Comments are closed.