Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie – u ook wel bekend als Google SEO – heeft als voornaamste doel uw website of webshop hoger in zoekmachines als Google terecht te laten komen. Door uw website of webwinkel SEO te optimaliseren wordt deze beter geïndexeerd door Google bots en verbeterd J-DSGN.NL hiermee uw online vindbaarheid.

Betrokken zoekmachineoptimalisatie

Wat gebeurd er als J-DSGN.NL de zoekvindbaarheid van uw website verzorgd? Resultaat: meer bezoekers en een hogere conversie op uw site of in uw shop! Hoe? Vanuit een Zoekmachineoptimalisatie SEO uitvoerende, kennis overdragende en adviserende rol!

Wij hebben hiervoor een aantal sterke kwaliteiten en diverse SEO services die wij u kunnen bieden in onze Google zoekmachineoptimalisatie voor uw website. Een 

  No cure, .. No pay !!
  1 vast aanspreekpunt
  Up-to-date SEO kennis
  Betrokkenheid bij doelstellingen

Hoog in de Google ranking

Om topposities te verkrijgen moet een website op de juiste manier zijn ingedeeld, snel zijn en waardevolle content bevatten. Wij starten dus altijd met een goede analyse van de huidige situatie, om te kijken op welke punten we de website kunnen verbeteren.

Zoekmachineoptimalisatie rapportages

Wij houden u maandelijks op de hoogte van uw SEO ontwikkelingen. Wij halen deze informatie uit onze rapporten die door middel van onze SEO analyse software tools en Google Analytics gegenereerd worden. J-DSGN.NL geeft u inzicht in uw resultaten middels de volgende maandelijkse zoekmachineoptimalisatie analyse statistieken en rapporten:

  
Google ranking

 Traffic
 Prognose & progressie
 Periodieke optimalisaties
 Statistieken & rapporten

Google Ranking Rapport

J-DSGN.NL  onderzoekt eerst grondig uw website vanuit de SEO gerelateerde hoek. Vervolgens genereren we een eerste zoekmachineoptimalisatie ranking rapport van de website in Google, Yahoo en Bing en sporen we de belangrijkste gebieden van verbetering op van de website of webshop.

Traffic analyse rapport

Rapportage van de hoeveelheid verschillende bezoekers op uw website, uit welk gebied/regio ze vandaan komen en aanbevelingen om de aantal website bezoekers te verhogen. Wij zoeken specifiek op de traffic van bezoekers die geïnteresseerd zijn in wat u aanbiedt en daadwerkelijke aankopen zouden kunnen doen.

Prognose & Progressie

Elke maand analyseren we de posities van uw website of webshop op de 3 grote zoekmachines en genereren we een rapport welke uw website ranking samenstelt.

Verrichtte SEO optimalisatie

Ranking rapporten: elke maand ontvangt u een rapport met details over uw huidige ranking en andere web analytische gegevens. Wij geloven in het betrokken houden van onze klanten in het zoekmachineoptimalisatie proces. Dat is de reden waarom wij elke maand een overzicht bieden van alle SEO diensten, die ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

Keywords cq. zoekwoorden

Een keyword – of te wel een zoekwoord – analyse voeren wij uit om te bepalen welke Google keywords (sleutelwoorden) relevant zijn om bovenaan in de Google ranking te tonen. De keywords verwerken we vervolgens in belangrijke SEO HTML elementen van uw website en gebruiken op een slimme manier de zoekwoorden in uw content teksten door middel van onze zoekmachine vriendelijk geschreven SEO teksten.

Zoekmachineoptimalisatie services

J-DSGN.NL biedt u een uitgebreide lijst van SEO  services aan die er voor zorgen dat uw website beter gevonden wordt op internet, uw website traffic vermeerderd en hogere Google ranking resultaten krijgt. Hieronder het overzicht van al onze zoekmachineoptimalisatie services die J-DSGN.NL u aanbiedt:

On-page zoekmachineoptimalisatie

Website analyse

In onze web analytics meten, verzamelen, analyseren en we rapporteren van internetdata om hiermee uw online activiteiten te optimaliseren.

Met onze web analytics tools en software verzamelen we nuttige informatie over uw websiteverkeer, het gedrag  van uw doelgroep en de bepaalde conversiepatronen van uw site bezoekers, de progressie van uw online marketingcampagnes en overige belangrijke zoekmachineoptimalisatie aspecten.

Web analytics begint bij het adviseren en installeren van een goed software pakket. Dit is de eerste belangrijke stap, waarbij wij specifiek kijken naar de doelstellingen en wensen van de organisatie.

J-DSNG.NL zet en implementeert een goed gebalanceerd web analytics pakket zoals Google Analytics. Tijdens dit proces worden de mogelijkheden van web analytics tool op een doortastende manier gebruikt.

Daarnaast zullen de doelstellingen voor uw website ook doorvertaald en omgezet worden naar meetbare zoekmachineoptimalisatie doelen en SEO analyserapporten binnen de web analytics software. Heldere doelen stellen en concrete punten formuleren is dan ook essentieel en sterk onderdeel in onze web analytics services.

Naast het opzetten en implementeren van web analytics, vertalen wij uw zoekmachineoptimalisatie statistieken maandelijks naar de juiste inzichten en betrouwbare informatie, passend bij de doelstellingen van uw website.

Keyword optimalisatie

Bij keyword optimalisatie wordt de tekst van een website geoptimaliseerd zodat de site beter presteert in zoekmachines. Het kiezen van de juiste zoekwoorden kan hierin een groot verschil maken. Vaak zijn teksten geschreven zonder dat er nagedacht is over het zoekgedrag de uw potentiële klanten.

Niet alleen de keywords die de meeste bezoekers trekken zijn bij het keyword optimalisatie proces van belang. Het gaat om de juiste bezoekers zoeken, die ook daadwerkelijk tot de gewenste actie overgaan.

Title Tag & Meta tag discription optimalisatie

Title en Meta tags zijn elementen in de broncode van een webpagina die worden opgenomen door Google. Het belangrijkste zijn de “title tag” en de “Meta description”. De title tag en Meta desciption tag worden gebruik in de Google SERP: de pagina waar je zoekresultaten weergegeven worden.

De title tag en metatag – vertaald pagina titels & Meta beschrijving – worden weergegeven op de resultaten pagina. Het is dus belangrijk een goede tekst te schrijven. Het is immers het visite kaartje van de website. Een juiste beschrijving over je product en of dienst is dus belangrijk. Daarbij is het ook belangrijk uw USP’s (Unique Selling Point’s) te vermelden.

Punten die u onderscheiden van de concurrenten en waardoor het waardevoller is voor potentiële klanten om op uw website vermelding te klikken.

Content optimalisatie

Content-optimalisatie is het zo optimaal mogelijk aanbieden van de inhoud (content) van een pagina. Onze zoekmachineoptimalisatie is gericht op het zo hoog mogelijk scoren in de zoekmachines.

In zoekmachineoptimalisatie context richt content tekstoptimalisatie zich op het schrijven en structureren van de web inhoud, met als doel om zo hoog mogelijk te worden getoond in de organische zoekresultaten van de Google zoekmachines. Belangrijk hierbij is de juiste keyword density (dichtheid).

Beeld optimalisatie

Het optimaliseren van de afbeeldingen op een website is van essentieel belang voor SEO. De reden hiervoor is simpel: een beeld zegt meer dan duizend woorden, tenzij je een zoekmachine bent en Google heet!

Dan zie je alleen maar een stukje code wat meestal maar relatief weinig informatie bevat.
Om dit te optimaliseren is het belangrijk om Google zoveel mogelijk informatie te geven. Dit is zeker van groot belang als je website veel afbeeldingen bevat.

Broken links

Een gebroken link – broken page link – ontstaat wanneer een website een pagina wordt verwijdert, u een URL foutief invoert, of wanneer een URL aangepast wordt zonder een re-direct.

Wanneer een bezoeker uw website bekijkt en op een gebroken link klikt, komt de bezoeker op een 404 error pagina terecht .. en hetzelfde geldt in dit geval voor de bots van de Google zoekmachines.

Bijna alle websites hebben wel een gebroken link, dit is in principe niet erg zolang het er maar heel weinig zijn. Indien er veel gebroken links in wu website staan kan het negatieve gevolgen hebben dus tegenvallende SEO resultaten te weeg brengen.

Hieronder volgen een aantal redenen waarom je gebroken links moet voorkomen:
  Slechtere SEO 
  Jagen bezoekers weg
  Google bots onvriendelijk

HTML sitemap

Wat is een HTML-sitemap? Een pagina met een opsomming van links. That’s it. Maar juist omdat er alleen maar links op zo’n pagina staan, wordt er naar veel pagina’s verwijzen. Dat is wat anders dan een standaard webshop lijst, blog tag- of categoriepagina’s. Die heeft u niet nodig in een sitemap. Het enige wat je nodig hebt is een link.

Die zijn heel nuttig om grote hoeveelheden pagina’s – bijvoorbeeld detailpagina’s van een webshop – binnen enkele stappen van uw homepage beschikbaar te maken voor Google en natuurlijk ook voor gebruikers die door je site navigeren. Het nut van die pagina’s is niet ‘ranking’, maar ‘discovery’! Ze zorgen ervoor dat je websitestructuur zeer plat en daarmee heel goed toegankelijk c.q. zeer gebruikersvriendelijk is!

XML sitemap

Om aan Google en de andere zoekmachines te vertellen dat je site is geüpdatet, gebruiken we een XML Sitemap. Wanneer je een nieuwe post of pagina publiceert, wordt uw XML sitemap automatisch aangeboden aan Google, Yahoo en Bing zoekmachines, zodat deze snel en eenvoudig uw nieuwe content kunnen kunnen vinden.

Google Analytics account

Wij creëren een Google Analitics account of optimaliseren uw huidige account instellingen. Met Google Analytics kan J-DSGN.NL niet alleen uw verkopen en conversies meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe ze op uw site terechtkomen en hoe we ervoor kunt zorgen dat ze ook terugkomen.

Link submission

Het indienen van je website bij de populaire zoekmachines Google, Yahoo, Bing. Hierdoor wordt uw site continu ge-update in de zoekmachines.

Google sitemap Submission

Het indienen van uw website sitemap bij Google. Hierdoor wordt de sitemap continu ge-update in de zoekmachines.

Generating RSS feed

De term RSS staat voor Really Simple Syndication, het is een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete sites, blogs of van bekende nieuwssites. Dit genereert links naar Google en maakt de navigatie naar de site makkelijker voor gebruikers.

W3C validation

W3C staat voor World Wide Web Consortium en ontwikkelt standaarden voor het web. J-DSGN.NL controleert uw mark-up code (HTML, XHTML, SMIL, MathML, etc.) van webpagina’s op W3C fouten en corrigeert deze waar nodig.

Robot.txt optimalisatie

De robots.txt is een tekstbestand wat we in de root folder van uw FTP server plaatsen. Het is een eenvoudig tekstbestandje met grote invloed! Door gebruik te maken van een robots.txt bestand, kunnen we voorkomen dat bepaalde pagina’s van uw website niet geïndexeerd of te wel niet getoond worden in de Google zoekmachineresultaten.

Soms staat er informatie op je website waarvan je niet wil dat het wordt geïndexeerd en dus voor iedereen toegankelijk is. Dit kan om semi vertrouwelijke informatie gaan, maar ook om bijvoorbeeld uitgaande links. Er staat namelijk vrijwel altijd informatie op uw website die u niet graag terug wilt zien in de zoekmachineresultaten.

Off-page zoekmachineoptimalisatie

Social Media Bookmarking

Het plaatsen van links op de popupaire Social Media websites (Facebook, Twitter, Google+, ..). Hiermee word de “traffic” naar de webshop verhoogd.

Article Writing

Artikel schrijven is een krachtige SEO marketingservice waarin we artikelen schrijven met betrekking tot de industrie en doen hiernaast handmatige aanmeldingen in de kwaliteitsartikel directory’s, relevante blogs en inhoudsrijke websites.

Hiermee zal de website link meer verschijnen in de zoekmachines, omdat deze mappen regelmatig worden doorzocht, de site krijgt zo ook meer bezoekers en weder links, die indirect helpen voor een goede ranking in de zoekmachines.

Marktplaats Advertentie

Door het aanmaken van een account en het plaatsen van advertenties op Marktplaats.nl, staat u op de grootste marktplaats site van Nederland. Wij plaatsen uw headers, body of product teksten op een slimme wijze met de juiste zoekwoorden in uw Marktplaatsadvertentie en wordt – naast uw website – zo door de Google zoekmachines wellicht nog wel beter opgemerkt als uw website zelf.

Blog functie

J-DSGN.NL creëert een (WordPress) Blog nieuws functie in uw site of shop. Blog regelmatig berichten – “posts” in blogtermen – op uw websites, omdat elke blog post technisch een andere webpagina aanmaakt. Iedere nieuwe webpagina is er één en nieuwe mogelijkheid om een betere ranking voor bepaalde keywords te veroorzaken.

Blog profiel

De profiel link naar een blog toont het profiel van de betreffende persoon, zodat lezers het profiel van deze Blogger kunnen bekijken. Deze link en de gegevens van het profiel, worden door zoekrobots heel graag opgepikt en zal dus zeker helpen in een hogere posities in de Google ranking pagina’s.

Facebook Bedrijfspagina

J-DSGN.NL creëert  uw Facebook bedrijfspagina in uw huisstijl en koppelt deze met uw website en andere social media. Door middel van Facebook ads kunnen we dan ook uw vindbaarheid op de sociale media verbeteren door doelgroep gericht te adverteren. Facebook heeft wellicht nog nauwkeurigere en uitgebreidere datagegevens van het surfgedrag van uw klanten in bezit als Google. J-DSGN.NL zorgt dus ervoor dat uw Facebook advertentiecampagne altijd zal aanslaan.

Periodiek SEO proces

Google zoekmachineoptimalisatie is een continu periodiek herhalend proces wat nooit stopt zolang u een website heeft! J-DSGN.NL houdt het daarom dan ook betaalbaar voor u en we zorgen er altijd voor, dat uiteindelijk de SEO kosten om door uw potentiële klanten beter gevonden te worden .. altijd tegen de baten afwegen!

Zoekmachineoptimalisatie pakketten

Wij bieden u tevens complete SEO pakketten in diverse prijsklasse aan. U kunt ook uw eigen zoekoptimalisatie pakket op maat samenstellen uit bovenstaande SEO services  .. er zit dus vast en zeker wel een pakket tussen waar het tarief bij uw budget past en anders maken we het wel passend!

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen