Responsive webdesign

Een responsive webdesign geoptimaliseerd voor smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Ruim 80% van de websites worden namelijk mobiel bezocht en de tijd van eindeloos scrollen is écht wel voorbij..

Toch lopen veel bedrijven nog achter de feiten aan als het gaat om bereikbaarheid op mobiel. Bezoekers stellen steeds meer eisen stellen op het gebied van mobiel en daarom moet uw website mee met de tijd. 

Responsive website

J-DSGN.NL programmeert uw websites responsive, dat wil zeggen: schaalbaar. Door uw site responsive te programmeren schakelen apparaten automatisch over naar de best mogelijke weergave.

Wij zorgen ervoor dat uw site er in elke browser goed uitziet. Zonder uitzondering en zoals u het heeft bedoeld. Het grootste voordeel hiervan is dat functies die voorheen onvindbaar waren, nu wel gevonden worden.

Kortom: door responsive design krijgt uw bezoeker altijd de best mogelijke ervaring voorgeschoteld. Een aparte mobiele site is daarmee ook niet langer gewenst.

Google ranking vs. responsive

Google heeft aangegeven dat het zijn ‘mobile friendly algoritme’ realtime toepast. Heeft een webcrawler van Google uw website bezocht en vastgesteld dat deze mobielvriendelijk is? Dan heeft dit direct een positief gevolg voor uw ranking en uiteindelijk ook voor de zoekresultaten.

Of een website mobielvriendelijk is, hangt af van een aantal factoren. Zo hoeft een bezoeker op een mobielvriendelijke website niet horizontaal te scrollen en is de tekst prima leesbaar zonder in te hoeven zoomen.

Met een responsive website wordt uw site door de Google zoekmachine als mobielvriendelijk beoordeeld en komt uw website hierdoor hoger in de Google ranking te staan.

Mobielvriendelijkheid test

Of Google een webpagina kwalificeert als mobielvriendelijk kunt u zelf eenvoudig testen met de Mobile Friendly Test van Google.

Daarnaast kunt u gebruik maken de Webmastertools van Google. Onder het kopje Mobiele Bruikbaarheid geeft Google feedback over de mobielvriendelijk van uw website met aanbevelingen, of de melding ‘Geen mobiele bruikbaarheidsfouten gedetecteerd’.

Responsive webdesign op maat

Ieder design is uniek. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij de totstandkoming van een ontwerp. J-DSGN.NL  zorgt ervoor dat het ontwerp geheel in lijn is met uw huisstijl en imago.

Op basis van onze ervaring zullen wij u van een passend advies voorzien. Welke elementen werken? Welke niet? Dankzij onze gestructureerde aanpak is succes gegarandeerd.

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen