PSD naar HTML

J-DSGN.NL PSD naar HTML

Heeft u een eigen Photoshop psd ontwerp gemaakt voor uw website, maar heeft u de kennis niet om het geheel om te zetten naar een functionele website? Wij zetten uw psd naar html bestand “pixel-precies” om en bouwen zo de verschillende soorten templates. Wij kunnen natuurlijk ook zelf het Photoshop webdesign voor uw website ontwerpen.

Website front-end ontwikkeling

Van psd naar html omzetten wordt ook wel front-end development, of terwijl slice en basing genoemd. Het ontwerp wordt dan omgezet naar HTML en CSS stylesheet zodat het gebruikt kan worden voor een e-mail template of website.

Als extra optie kunt u aangeven of uw ontwerp responsive moet zijn zodat het geschikt is voor desktop browsers, mobiel als smartphone/tablet of dat het bijvoorbeeld als WordPress template aangeleverd moet worden. 

PSD naar HTML

  psd naar html email template
  psd naar html pagina
  psd naar html (WordPress) CMS  template
  psd naar html responsive website/template

Functionaliteit integratie 

Uw wenst natuurlijk in uw website een aantal functies die essentiel zijn voor uw online bedrijfsvoering. In het proces van .psd omzetten naar uw webdesign houden we op voorhand al rekening met de functies die in uw website geïntegreerd moeten worden. Wij onderzoeken of de gewenste functies ingebouwd kunnen worden en hoe wij deze op de beste manier kunnen inbouwen. 

Schone codering

Wij proberen zo min mogelijk afbeeldingen te gebruiken en zoveel mogelijk “schone” codering HTML en CSS (clean coding), zodat de website sneller laad. Dit telt weer mee voor de zoekmachine optimalisatie. Ook zorgen wij er voor dat de lay-out goed te zien is in alle gangbare browsers zoals Internet Explorer, Safari, Chrome en FireFox.

Cross-browser compatibiliteit

Internet Explorer is al enige tijd niet meer de enige internetbrowser die gebruikt wordt. Firefox, Safari, Opera en Chrome van Google worden belangrijke concurrenten voor Internet Explorer. Door deze ontwikkeling op het gebied van browsers, heeft dat ook consequenties voor websites.

Niet alle browsers maken gebruik van dezelfde standaarden en zo kan het dus zijn dat een website er in Internet Explorer heel anders uit komt te zien dan in bijvoorbeeld Chrome of Firefox. Natuurlijk zijn hier diverse oplossingen voor en kan er voor worden gezorgd, dat uw website “cross-browser compatible” is.

Waarom cross-browser compatibiliteit?

Cross-browser compatibiliteit wordt steeds belangrijker voor websites. Voorheen was Internet Explorer veruit de meest gebruikte browser maar de concurrentie wordt groter en het marktaandeel van Internet Explorer neemt langzaam maar zeker af.

Zolang deze browsers niet dezelfde standaarden hanteren zal het belangrijk zijn om te blijven besteden aan controlewerkzaamheden ten aanzien van cross-browser compatibiliteit. U weet immers niet van te voren welke browser uw klanten gebruiken.

Internet Explorer

Je zou zeggen dat websites er in verschillende versies van Internet Explorer allemaal hetzelfde uit zien. Dit is helaas niet zo en het kost dan ook enig werk om een website er in al deze browsers hetzelfde uit te laten zien .. en werken.

Oudere browser versies van Internet Explorer, bijvoorbeeld IE 7/8/9, behoeven extra ontwikkelingen, om de lay-out van websites of webshops goed te krijgen. Vooral belangrijk als uw doelgroep grote bedrijven zijn, die niet in één keer voor alle computers hun Internet Explorer updaten uit kosten overweging.

De wens hiervoor moet dan ook altijd op voorhand apart worden aangegeven in de projectbeschrijving. Dit wordt dus niet als vanzelfsprekendheid meegenomen in het omzetten van .psd naar .html projecten.

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen