PHP Framework

De letterlijke vertaling van PHP framework is “het frame” of “het skelet”, en dit is ook precies wat een PHP framework is. Het is de basis, de onderliggende structuur, het brein van een website. De structuur van een website zorgt ervoor dat de content snel en goed wordt weergegeven.

Deze moet door ontwikkelingen van het web periodiek bijgewerkt worden. Voor kleine websites is dit geen probleem. Bij websites die uitgebreider en ingewikkelder zijn vergt dit meer onderhoud als je geen goed PHP framework hebt.

Website fundering structuur

Als je een website wilt uitbreiden die niet op een goede basis werkt is het vaak veel werk om ervoor te zorgen dat je website staande blijft. 

Neem als voorbeeld een huis. Zonder goede fundering zal een uitbouwing ook wegzakken. Een kaartenhuis waarvan de basis niet breed genoeg is zal ook te snel op zijn piek zitten. Door een sterk framework door ons te laten bouwen, zorgt u ervoor dat uw website gemakkelijker, sneller en veiliger uitgebouwd kan worden.

Voordelen PHP framework

Met een PHP framework kan je websites dus niet alleen sneller ontwikkelen, maar ook ervoor zorgen dat deze sneller geladen worden omdat er meerdere sjablonen (her)gebruikt worden. Zo zijn er nog meer voordelen bij het gebruik van een framework, bijvoorbeeld;

 Betere Google vindbaarheid
 Hogere veiligheid
 Betere & heldere structuur
 Groter overzicht
 Vele beschikbare plugins
 Gratis & geen licentiekosten

Open Source PHP framework

Wij werken uitsluitend binnen Open Source PHP framework MCV (Model-View-Controller) kaders, die ons in staat stelt complexe web applicaties te bouwen binnen korte tijd, zonder dat we u daar gigantisch hoge kosten voor hoeven te rekenen.

De MVC structuur zorgt er namelijk voor dat wij ons bij J-DSGN.NL louter en alleen kunnen richten op onze kwaliteiten en we ons geen zorgen hoeven maken over allerlei tijdrovende secundaire zaken. MVC scheidt bedrijfslogica van presentatielogica en verkort zo de duur van uw project en verminderd voor ons de complexiteit.

Ons PHP framework aanbod

Bij J-DSGN.NL gaan we graag met de tijd mee, waardoor we in ons bestaan een aantal toonaangevende PHP framework ontwikkelingsprogramma’s ons eigen hebben gemaakt. De reden hiervoor is dat we met skills in verschillende PHP framework systemen de diversiteit van ons bedrijf kunnen verhogen.

Dit houdt in dat we een grotere doelgroep kunnen bedienen en het maakt hiernaast ons werk ook heel erg afwisselend. Wij bieden u de volgende verschillende PHP framework ontwikkelingsopties aan:

CakePHP

CakePHP

Lees meer

Bootstrap

Twitter Bootstrap

Lees meer

CodeIgniter

Codeigniter

Lees meer

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen