Moto CMS

Bij J-DSGN.NL maken wij gebruik van nieuwe technieken en mogelijkheden om het voor u nog makkelijker te maken. Moto CMS is hier een voorbeeld hiervan.

Moto CMS & Flash

MotoCMS is een gebruikersvriendelijke Flash aangedreven CMS systeem waarmee het mogelijk is om zonder technische kennis een fraaie website op te zetten.

MotoCMS HTML5

Sinds kort is er een speciale versie ontwikkeld voor het eenvoudig maken van HTML5 CSS3 websites – MotoCMS HTML. Deze nieuwe generatie van Moto CMS Templates zijn ontwikkeld als volledige HTML5 websites, waar door uw website perfect toont op elke mobiele smartphone.

Gebruikersvriendelijk

Wat een Moto CMS Template uniek maakt is het uiterst gebruikersvriendelijke beheersysteem. Een nieuw tijdperk is aangebroken voor het ontwikkelen van websites, met prachtige interactieve mogelijkheden en rich-media ervaringen voor de eindgebruiker.

Drag & drop methode

Samen met de eenvoud van ‘slepen en neerzetten’ functionaliteit biedt Moto CMS de website beheerder alle mogelijkheid om te profiteren van de enorme toolbox aan opties. U hoeft dus zelf geen kennis van programmeren te hebben om uw website via het MotoCMS te beheren.

Moto CMS SEO

Net als bij alle content management systemen komt altijd de vraag over hoe het zit met de zoekmachine optimalisatie. J-DSGN.NL biedt een aantal opties om SEO te optimaliseren en er zijn de standaard SEO instellingen die beschikbaar zijn in Moto CMS:

  No Index
  No Follow

  Trefwoorden
  Meta-omschrijving

Google Webmaster & Analytics

Sommige van de gehele site SEO opties omvatten de mogelijkheid om een sitemap te genereren en te integreren met Google Webmaster Tools. Buiten dat, kunt u ook uw MotoCMS met Google Analytics te integreren door het toevoegen van de tracking code gegenereerd in Google Analytics op de site.

Moto CMS themes

Alle Moto CMS Themes zijn voorzien van widgets (gadgets) waarmee zaken als contactformulieren, foto galerijen en kaarten van Google Maps kunnen worden weergegeven. Het grote voordeel van MotoCMS is het onderhouden van een website. U hoeft geen kennis te hebben van HTML, PHP of andere programmeertaal.

J-DSGN.NL richt voor u na aanlevering van diverse informatie een Moto CMS website in. Hierna zullen wij u laten zien hoe makkelijk en gebruiksvriendelijk het onderhouden van uw website eigenlijk is.

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen