Magento

Met Magento heeft u een van de meest populaire en krachtigste webshop platformen voor het ontwikkelen van een dynamische en interactieve webshop. Dit e-Commerce systeem is uniek in z’n soort omdat het is voorzien van specifieke gebruiksvriendelijke componenten. Het beheren van uw webshop wordt hierdoor kinderspel, zonder dat u zelf kennis van programmeren hoeft te hebben.

Magento staat voor ‘kracht’

Het maximale uit uw online onderneming halen doet u met Magento. J-DSGN.NL is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels met dit systeem. Door het feit dat dit het heel veel processen volledig kan automatiseren, staat Magento dan ook voor ‘kracht’.

Gebruikersvriendelijkheid

Voor de startende webwinkelier is Magento vaak de ideale keuze, omdat het gebruiksvriendelijk, compleet en professioneel van opzet is. Bovendien is het zeer populair en groeit elke dag weer verder door en uw webwinkel groeit dus gelijk mee met de nieuwste ontwikkelingen.

Voordelen Magento

Wellicht vraagt u zichzelf af waarom u een Magento webshop zou moeten laten ontwikkelen en niet een ander webshop systeemplatform ? Dit systeem heeft – buiten dat het het meest geavanceerde open source e-Commerce systeem is wat er bestaat – de volgende karakteristieke voordelen:

  Zeer compleet e-Commerce systeem
  Multi-shop functionaliteit
  Zoekmachine geoptimaliseerd
  Gratis & geen licentiekosten
  Uitgebreid verkopen overzicht
  Alle online betaalsystemen
  Zeer veel (gratis) extensies

Magento extensies

Gebruikt u Magento en zoekt u naar een koppeling met een ERP pakket, PIM systeem of voorraadsysteem? Of heeft u een specifiek pakket waar u e-commerce software bij zoekt? J-dsgn.nl helpt u in beide gevallen. Vooral koppelingen met ERP pakketten spelen vaak een belangrijke rol in de keuze voor een e-commerce pakket.

Community & Enterprise editie

Van het e-commerce platform zijn twee edities beschikbaar, namelijk de gratis Community Edition en de betaalde Magento Enterprise editie. De Enterprise Edition biedt dezelfde basisfunctionaliteiten als de Community Edition en J-DSGN.NL voegt daar nog een groot aantal uiterst bruikbare features aan toe.

Magento ontwikkelingskosten

Een Magento webshop  is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven die een snelle, professionele, goed vindbare en complete webshop willen die relatief eenvoudig te onderhouden is, maar complexer is in ontwikkeling als de andere e-Commerce systemen die wij aanbieden.

Magento alleskunner

J-DSGN.NL bouwt uw webshop graag in Magento en wij hebben vele portfolio voorbeelden om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Of je nu één of meerdere webshops wilt in één, of tien talen, of in 30 verschillende valuta, .. 

.. het is allemaal mogelijk en dit maakt Magento het meest geavanceerde en meest uitgebreide webshop e-Commerce systeem ter wereld!

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen