Landingspagina

Een goede landingspagina laten maken is een bewezen methode om meer klanten te bereiken. Het idee is simpel; iemand zoekt iets in Google en vindt op een landingspagina precies wat hij zoekt.

De functie van een 1-page site is dat de user zonder afleiding, zonder mogelijkheden om verder te klikken en met maar één doel; contact opnemen!

Succesvolle landingspagina

Het doel van een landing page is meer omzet halen door beter vindbaar te zijn in Google. Het succes hangt daarom af van de keuze voor het juiste product. Wordt er naar gezocht op het internet? Zijn mensen bereid om contact op te nemen? Bent u in staat om het snel op te volgen?

SEO doelstelling

Nadat u het juiste product of dienst hebt gekozen kunt u uw 1-page website laten maken,
wat resulteert in een betere vindbaarheid, hogere conversie en meer omzet van uw product of website:

  Nieuwe posities in Google = meer bezoekers
  Meerdere websites in Google = meer klikken
  Linkbuilding = hogere posities in zoekmachines
  Bezoekers in een ‘verkooptrechter’ = snelle conversie

1-page site

Een landing page laten maken gaat bij J-DSGN.NL eenvoudig en snel! Binnen 2 á 3 dagen beschikt u zo over een professionele landingspagina waarmee u nieuwe klanten bereikt via Google. Wij bouwen uw landingspagina in 4 overzichtelijke stappen:

1. U levert ons de hostinggegevens en huisstijl
2. Wij bouwen opmaat & in uw huisstijl
3. U/wij schrijft de content teksten
4. De landingspagina gaat live

Landing page eisen

De landingspagina’s die J-DSGN.NL ontwikkelt zijn gericht op het behalen van een hoog rendement. Om dit te behalen zijn er een aantal vaste eisen die wij hanteren waar een sterke SEO 1-page website openingspagina aan moet voldoen.

Veel van deze punten dragen nog eens bij aan uw SEO en dus een hogere notering bij zoekmachines als Google. U bent ook goedkoper uit met Google Adwords wanneer u kiest voor onze correct ontwikkelde landingspagina’s:

  Relevante Titel en Koppen (H1, H2 & H3)
  Metatags
  Aansprekende aanbiedingstekst
  Doeltreffend webdesign
  Heldere paginastructuur
  Geoptimaliseerde HTML code
  Contact formulier
  Social media integratie
  Eliminatie onnodige elementen
  Rekening houden met de pagina vouwlijn
  Call to Action

Landingspagina vs. advertentie

Landingspagina’s kunnen ook dienen als pagina’s waar de gebruiker terecht komt nadat hij geklikt heeft op uw online advertentie zoals Google Adwords of een link in een nieuwsbrief. Wij zorgen er in dit geval voor voor dat uw landingspagina’s wordt opgebouwd dat ze perfect aansluiten bij uw advertentie.

Multivariate A/B testing

Om een landingspagina te ontwikkelen met een hoog rendement dienen er diverse mogelijkheden getest en vergeleken te worden wanneer uw SEO 1-page site online staat, zodat uiteindelijk het beste resultaat ontstaat.

Wij bieden dit als extra ontwikkeling aan in onze landingspagina’s door het testen van twee of meerdere opties genaamd: A/B of Multivariate Testing. Zo behaalt u het optimale resultaat: een SEO pagina die maximaal converteert.

Zoekwoorden & linkbuilding

Een zoekwoord in het domein helpt voor SEO en als ondersteuning rondom uw gewone website bouwen we zo een aantal pagina’s die onderling ook naar elkaar verwijzen. Dat heet linkbuilding en dit bieden wij aan als extra ontwikkeling. Het resultaat dat uw gewone website zo nog hogere posities in zoekmachines krijgt.

Voordelige Wordpress landingspagina

J-DSGN.NL is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress landingspagina’s die in de basis zijn ingericht met een krachtig SEO pakket . Bij ons bent u dus aan het juiste adres om een professionele WordPress SEO landing page te laten maken.

Het groot voordeel van een SEO landingspagina in WordPress is dat het veel goedkoper is om te laten bouwen. Uw landingspagina hoeft zo dus niet veel te kosten en u heeft bij ons al een onderstaande WordPress SEO landingspagina voor 450 Euro!

 Volwaardig WordPress CMS
  Responsive webdesign

 Keuze uit diverse WordPress thema’s
 
Landingspagina
 
Contactformulier
  Call to Action
  Ingericht basis SEO pakket
 Keywords
  Titel & koppen: H1, H2 & H3
  Metatags
  Eenvoudig aanpasbare vormgeving
  A/B of Multivariate testing plugin

WordPress biedt zeer veel mogelijkheden, tools en functies om uw landing page in te richten en wij informeren u graag over al onze uitbreidingsmogelijkheden. U moet hier bijvoorbeeld denken aan:

  Schrijven van inhoudsteksten
  Social media integratie

  Afbeeldingen optimalisatie
  Uitgebreide zoekmachineoptimalisatie
  Linkbuilding
  Aanpassingen webdesign
  Google Analytics & Webmaster Tools
  Google Adwords campagnes

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen