iOS APP

Het ontwikkelen van een iOS APP op mobiele smartphone voor uw bedrijf heeft sinds de introductie van de eerste iPhone in 2007 een grote vlucht genomen. Uw ideeën voor uw iOS APP mogen daar natuurlijk niet in ontbreken.

Wij ontwikkelen uw APP in hoge kwaliteit en testen deze uitgebreid op onze mobiele iOS  apparaten. Met een grote keuze aan diverse iOS APPs in de Apple APP Store, bouwen wij uw APP die hierin uitblinkt!

iOS APP Types

Wij ontwikkelen iOS APPs in drie soorten APP types: Native APP, Web APP en Hybrid APP. Bekijk via de links de verschillen tussen deze APP types om zo de juiste keuze te maken in wat voor u de meest geschikte APP uitvoering is.

iOS APP ontwikkeling

Het iOS-platform van Apple kennen we waarschijnlijk natuurlijk wel van de iPhone, iPad en iPod. J-DSGN.NL ontwikkelt mobiele applicaties voor iOS van hoge kwaliteit met een aantrekkelijke uitstraling. J-DSGN.NL ontwikkeld uw iOS APP altijd volgens onze vaste APP werkwijze. Via de App Store wordt uw applicatie aangeboden aan Apple gebruikers over de hele wereld.

Waarom een iOS APP?

Voor bijna elke gelegenheid is er wel een iOS APP te vinden in de App Store. Apple gebruikers houden van eenvoud en kwaliteit. Deze doelgroep is kritisch maar ook veelal bereid om te betalen voor APP’s.

Met de innovatieve kracht van Apple kunt u inspelen op deze massa met creatieve ideeën. Als een van de meest toonaangevende bedrijven is dit het platform waar uw iOS APP zeker niet mag ontbreken.

Android naar iOS APP

J-DSGN.NL ontwikkeld naast uw Android ook graag uw iOS APP. Hierbij zetten we het design en alle Android functies 1:1 over naar het iOS systeem. Hiernaast synchroniseren wij uw de webservices van beide APP’s met elkaar, zodat gebruikers zowel op mobiele Android als wel iOS apparaten van de APP gebruik kunnen maken van dezelfde functies, zoals bijvoorbeeld het inloggen met dezelfde inloggegevens op hun account.

Apple APP Store

De Apple APP Store staat bekend om zijn ruime keuze aan APPs en vele gratis downloads. Deze Store is de etalage voor uw iOS APP en bereikt gebruikers over de hele wereld. Er wordt tevens een interessant verdien model aangeboden, zodat u met uw APP inkomsten kunt genereren.

Kosten iOS APP

Niet zo 1-2-3 te zeggen, maar eenvoudige Native iOS APP kost bijvoorbeeld gemiddeld tussen de 5.000 en 10.000 euro, terwijl u een Hybrid Android APP laat bouwen tussen de 2500 en 5000 euro

De kosten van het laten maken van een iOS APP zijn sterk afhankelijk van de eisen die je aan de APP stelt. De volgende factoren waar je allemaal aan kunt denken als je een APP wilt laten maken zijn van grote invloed op het uiteindelijke kostenplaatje:

 Wat voor soort type APP wilt u?
 Welke functies moet de APP krijgen?
 Wordt uw Android APP omgebouwd?
 Welk APP verdienmodel hanteert u?

J-DSGN.NL bekijkt samen met u wat er binnen uw beschikbare budget allemaal mogelijk is. Hierbij geldt: :”Hoe beter u uw iOS APP kunt omschrijven, hoe beter wij u een kostenindicatie kunnen geven.”

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen