Hybrid APP

Het woord ‘hybride’ in Hybrid APP verklapt het al: deze variant maakt gebruik van een combinatie van Native APP en Web APP technieken. Wij bouwen uw mobiele hybride applicatie eerst met de gangbare web ontwikkelingstechnieken, waarna we er met PhoneGab het officiële APP status laagje overheen gieten.

Native + Web = Hybrid APP 

Een Hybrid APP is in basis een Native APP, maar de inhoud wordt gevuld door een website. Uw Hybride applicatie kunt u vervolgens aanbieden via de APP Stores. 

Een Hybrid APP gebruikt platformspecifieke code voor het benutten van de mogelijkheden van het mobiele besturingssysteem. Hiernaast maken we gebruik van algemene webtechnologieën die op elk systeem aanwezig zijn.

Hybrid APP techniek 

Sinds twee jaar is het mogelijk om via externe bibliotheken zogenoemde Hybride APPs te bouwen. Dit zijn APPs die zijn gecompileerd voor het betreffende doelplatform, maar op de achtergrond gebruik maken van een kale kapstok-APP.

De Hybrid APP opent een intern browservenster en in deze browser binnen de APP draait dan de complete applicatie. Het kenmerk is dat dit type APPs geheel is gebouwd met de webstandaarden HTML5, CSS en JavaScript.

PhoneGab

PhoneGap is een open source platform waarmee HTML5 en JavaScript gemaakte APPs worden gecompileerd in native APPs die kunnen worden aangeboden in onder andere de APP Stores van Android en iPhone. J-DSGN.NL gebruikt PhoneGab voor de ontwikkeling van uw Hybrid mobiele APP.

Platformonafhankelijk

Door gebruik te maken van het PhoneGap framework maken we in één keer uw Hybride APP geschikt voor meerdere platformen tegelijk. Hierdoor dalen de kosten en de duur van ontwikkelen, wat een groot voordeel is ten opzichte van de platformafhankelijke Native APP.

Kostenbesparing

Omdat een deel van de functionaliteit van een Hybrid APP aangeboden wordt met behulp van generieke webtechnologieën, kan tijd en geld worden bespaard t.o.v. een Native APP bij het uitrollen van versies voor verschillende mobiele besturingssystemen.

Dit betekent dat wij alsnog voor alle mobiele platformen een eigen APP versie maken, maar dat Hybrid versies sneller en goedkoper te realiseren zijn dan Native versies. Dit scheelt u al snel zo’n 50% in de ontwikkelingskosten!

APP Stores

Hybride Android of iOS APPs kunnen probleemloos in de betreffende APP stores van de platformen worden aangeboden. Beide platformen bieden een interessant verdienmodel en kan er hiernaast bij een grote afzet verdiend worden door subtiele advertenties te verwerken in uw APP.

Kosten Hybride APP

Lastig te zeggen, maar een eenvoudige Native Android APP kost bijvoorbeeld gemiddeld tussen de 5.000 en 10.000 euro, terwijl u al een Hybrid Android APP laat bouwen tussen de 2500 en 5000 euro

De kosten van het laten maken van een Hybrid APP zijn sterk afhankelijk van de eisen die u aan de APP stelt. De volgende factoren waar u allemaal aan kunt denken als u een APP wilt laten maken zijn van grote invloed op het uiteindelijke kostenplaatje:

  Voor welk(e) platform(en) is uw APP?
 Welke functies moet de APP krijgen?
 Wordt uw Web APP omgebouwd?
 Welk APP verdienmodel hanteert u?

J-DSGN.NL bekijkt samen met u wat er binnen uw beschikbare budget allemaal mogelijk is. Hierbij geldt: ”Hoe beter u uw Hybrid APP kunt omschrijven, hoe beter wij u een kostenindicatie kunnen geven.”

Hybrid APP voorbeeld

Hybrid APP - Login - Sign up

Hybrid APP - Google Feeds API

Hybrid APP - AdMob & iAd

Hybrid APP - Settings

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen