Google Adwords Campagne (SEA)

Google Adwords (SEA) is een betaalde vermelding boven en rechts van de natuurlijke zoekresultaten op de Google search engine resultaten pagina’s. Door te adverteren via J-DSGN.NL met Google Adwords heeft u een krachtig middel in handen waarmee wij uw online rendement vergroten.

Google AdWords Quickscan

Daarom heeft J-DSGN.NL een online Google AdWords Quickscan ontwikkeld die u bij ons “gratis” op onze website kunt uitvoeren. Deze resultaten kunt u opslaan, printen of naar ons mailen en de scanresultaten gebruiken we om uw Google AdWords campagne
mee op te bouwen of uw huidige campagne te optimaliseren.

Cost Per Click

Google AdWords hanteert een biedingssysteem waarbij afgerekend wordt op basis van CPC: Cost Per Click (kosten per klik). Hierbij betaalt u enkel voor de bezoekers die daadwerkelijk op uw website terecht komen en Google zorgt voor het zoekwoord met de hoogste klikkosten op nummer 1 in de zoekresultaten ranking staat.

Hogere website “Leads”

Google AdWords is geschikt voor bedrijven die meer rendement willen halen uit hun website. Door te adverteren, koopt u relevante bezoekersgegevens die ze naar uw website leiden en het aantal verkopen – ook wel “leads” genoemd – vergroten. Met andere woorden u kunt u omzet verhogen door ons uw Google AdWords advertentie te laten ontwikkelen.

Populairiteit Google

Meer dan 95% van de internetgebruikers gebruikt dagelijks Google als zoekmachine. Potentiële klanten zoeken ook steeds meer uw producten en diensten op het mobiele internet met behulp van hun smartphone of tablet.

Wij zorgen er in uw Google AdWords campagne dus ook voor, dat uw advertentie ook op mobiele webbrowsers boven in de Google ranking staat.

Relevante keywords

J-DSGN.NL zorgt ervoor dat uw website in de juiste periode uw Google AdWords zichtbaar is voor uw doelgroep met relevante keywords en via de juiste advertentiekanalen.

Leesvriendelijkheid

Wij schrijven een pakkende heldere advertentie tekst met de keywords in goedlopende zinnen verwerkt , waarmee wij al uw potentiële klanten direct “triggeren” en in beweging zetten.

Want het belangrijkste in uw advertentie is toch uiteindelijk dat de woorden goed gespeld zijn en de zinnen lekker lopen .. dus niet alleen maar teksten gericht op keywords geschreven voor de Google search bots, want die kopen uiteindelijk niets!

Google Adwords rendement

Wij zijn gespecialiseerd in het periodiek verbeteren van uw AdWords campagnes in de Google zoekmachine. We kennen de kneepjes van het vak en weten het maximale rendement uit uw campagnes te halen. De kracht van een goede campagne zit ‘m namelijk in hele kleine details:

  De juiste long tail
  Relevante zoekwoorden
  Doelgroep gerichte taal
  Uitsluitingszoekwoorden
  Plaatsingsperiode advertentie 
  Slim gebruik inhoudsnetwerk  
  Landingspagina’s & One-page sites

Originaliteit & creativiteit

Met behulp van een Google AdWords campagne kan J-DSGN.NL uw doelgroep eenvoudig en snel bereiken. Tegenwoordig is het helaas niet meer zo eenvoudig om een efficiënte campagne op te zetten .. maar wij vinden ieder Adwords lancering toch weer nieuwe originele doeltreffende oplossingen!

Rendabele klikkosten

Wij stellen uw alles op de juiste manier in en weten met veel ervaring en creativiteit een succesvolle AdWords campagne voor u op te zetten. Bij een niet goed doordachte AdWords advertentie, zijn de klikkosten al snel meer dan dat het oplevert.

AdWords pakketten & tarieven

Een professioneel opgezette AdWords campagne door J-DSGN.NL levert u daarentegen veel nieuwe klanten op! Wij bieden in diverse prijsklassen Google AdWords pakketten aan en er staat er dus zeker wel een passend pakket tussen die bij uw wensen .. én AdWords budget past!

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen