Magento webshop

Wat WordPress is onder de CMS-Systemen voor websites is Magento dit voor de e-Commerce wereld. Wij gebruiken dit ijzersterke brand om een gebruiksvriendelijk, compleet, flexibel platform voor uw webshop te bieden.

J-dsgn maat het met een Magento webshop mogelijk om uw datastromen op het gebied van fulfilment, marketing, logistiek, financieel makkelijk uit een centraal systeem te destilleren.

Magento e-commerce systeem

Magento werd in maart 2008 gelanceerd als open source webshop-pakket en is nog steeds ongekend populair. Bij velen geliefd vanwege de unieke componenten. Voor een open source-pakket is Magento een zeer professioneel e-commerce platform. Zeker als u het afzet tegen de relatief lage kosten.

Met de vele (gratis) plug-ins is uw webwinkel precies in te richten volgens uw wensen. Magento is geschikt voor webshops van elk bedrijf, hoe groot uw organisatie ook is. Door het complete, modulaire systeem is het platform makkelijk uit te bouwen en verandert Magento mee met elke verandering in uw organisatie.

Voordelen Magento webwinkel

Om u een goed beeld te geven zonder u te vermoeien met te veel technische details zijn dit de sterke punten en grote voordelen van het gebruiken van een Magento webwinkel:

  • Relatief goedkoop
  • Flexibel open source systeem
  • Geschikt voor kleine en grote bedrijven
  • MultiStore ondersteuning
  • Schaalbaarheid
  • Veel (gratis) extensies
  • Makkelijke integratie met andere diensten
  • Open source dus in eigen beheer

Gebruikersvriendelijkheid Magento

Het Magento e-Commerce pakket is uniek in z’n soort omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. De producten die u in uw webwinkel wilt verkopen kunt u zelf beheren en bijhouden.

Bij veel software programma’s moet men diverse gecompliceerde handelingen verrichten om de webwinkel te voorzien van nieuwe producten en informatie. Een Magento webwinkel is veel eenvoudiger in het beheer zodat u tijd over heeft en zich op uw bedrijf kunt richten.

Magento varianten

Start u een nieuwe Magento webwinkel? In dat geval adviseren wij Magento 2. De overstap naar Magento 2 is onvermijdelijk, vroeg of laat moet u over. Magento 1 wordt nog maar drie jaar ondersteund zo wordt gezegd.

Voor de grotere retailers (ten minste 50.000 producten) waarvoor een Service Level Agreement een must is biedt de Magento Enterprise editie de uitkomst. Hiernaast maakt het Business-to-Business (B2B) e-Commerce platform Magento B2B u en uw leveranciers om zo efficiënt mogelijk te bestellen.

Magento integraties

Uw Magento e-commerce platform integreren wij met de moderne EHP, PIM en sales platformen. Wij hebben hier ruime ervaring in en bieden u ondersteuning in het leren omgaan met de geïntegreerde software programma's.

Magento e-commerce oplossingen

Het maximale uit uw onderneming halen doet u met onze Magento e-Commerce oplossingen. J-dsgn is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige webwinkels met Magento. Het feit dat dit e-Commerce platform enkele processen volledig kan automatiseren is de kracht van een Magento webshop.

Wij ontwikkelen een sterke Magento webwinkel voor u waar u relatief weinig extra administratieve handelingen bij hoeft te verrichten. Onze Magento shops bieden vele voordelen, mogelijkheden en worden op een technisch hoogwaardig template gebouwd.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.j-dsgn.nl/ecommerce-systeem/magento">
LinkedIn
YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
Volgen via e-mail

Comments are closed.