CodeIgniter

CodeIgniter is een van de beste PHP open source framework kaders die gebruikt wordt voor snelle web applicatieontwikkeling. Het is een web applicatie kader met een MVC (Model-view-controller) patroon.

Dit stelt ons in staat de innovatieve en illustratieve concepten van de gebruikers ervan te transformeren naar uw webapplicatie. Als u geen zin heeft in complexe ontwikkelingsmiddelen maar liever simpele effectieve oplossingen heeft, kunt u dus het beste voor het CodeIgniter framework gaan.

CodeIgniter structuur

We hebben een ervaren team van PHP ontwikkelaars die web applicaties ontwikkelen met een duidelijke structuur zodat gebruikers hun applicaties zonder problemen kunnen managen. Onze ontwikkelaars halen de beste functies uit CodeIgniter en maken web applicaties zonder complexe structuren.

We werken nauw met u samen zodat we precies weten wat uw wensen zijn, gaan op zoek naar technische details die bij de laatste ontwerptrends passen en ontwikkelen uw website aan de hand daarvan.

Voordelen van CodeIgniter

Behalve effectieve web ontwikkelingsoplossingen te bieden heeft CodeIgniter nog een aantal andere voordelen voor zowel gebruikers als ontwikkelaars. Het heeft een uitgebreide set functies voor de ontwikkelaars zodat zij de applicaties sneller kunnen bouwen.

Als u dus een applicatie nodig heeft met weinig code die heel snel en zeer functioneel is, kies dan voor onze CodeIgniter Web applicatieontwikkeling. Dit PHP framework heeft hiernaast ook een eenvoudige interface met logische structuur om deze functies te gebruiken. Er zijn echter nog meer voordelen voor gebruikers, zoals:

 Zeer functionele websites met een simpele structuur
 Prestatiegerichte web applicaties die eenvoudig te managen zijn
 Zeer veilige ontwikkeling
 Ontwikkeling met duidelijke en uitgebreide documentatie
 Flexibele applicaties met aangepaste functies
 SEO-vriendelijk en eenvoudige URLs voor een vooraanstaande online positie

CodeIgniter aanbod

J-DSGN.NL heeft in vele verschillende projecten met CodeIgniter PHP framework gewerkt en heeft altijd het beste uit dit platform gehaald, om zo onze klanten webapplicaties te bieden die al hun verwachtingen overtroffen.

We bieden u de volgende ontwikkelingsdiensten binnen CodeIgniter aan, die erop gericht zijn u een webapplicatie te geven die precies naar wens is en geweldige prestaties levert:

  Applicatieontwikkelingsdiensten
 Portal ontwikkelingsdiensten
 Website ontwikkelingsdiensten
 Applicatie onderhoud en ondersteuningsdiensten

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen