CMS systeem

Een CMS systeem (Content Management Systeem) zorgt er voor dat u uw website of webshop zelf eenvoudig kunt onderhouden en beheren. Hiervoor maken wij gebruik van de volgende toonaangevende “Open Source” CMS systemen:

 WordPress
   MotoCMS
 Joomla
 Drupal
 Woocommerce
 Prestashop
 Virtuemart
 Magento

Open Source CMS

Met een Open-Source CMS systeem wordt de mogelijkheid gecreëerd om uw website of webshop zelf eenvoudig aan te passen zonder dat u verstand hoeft te hebben van het codering. Voor aanpassingen bent verder ook niet afhankelijk van één enkel internetbureau of ontwikkelaar.

Bij de meeste commerciële software is de broncode geheim en wordt deze juridisch beschermt door het auteursrecht. In dit geval koopt of huurt de gebruiker een programma. Omdat de broncode niet wordt meegeleverd, kan u niet zelfstandig veranderingen in de programmatuur aan (laten) brengen.

Voordelen CMS systeem

De voordelen van het gebruik van Open Source software is dat de systeem is gratis en iedereen kan het aanpassen, aanvullen en verbeteren. Voor de bekende Open Source-software die wij aanbieden is er een grote community die de programma’s intensief bijhoudt.

Hoger in Google Ranking

Beheersystemen worden continu verbeterd, snel doorontwikkeld en is hiernaast uw website extra veilig. Tevens is CMS systeem standaard zeer goed geoptimaliseerd voor de (Google) zoekmachines en zal uw website dus sneller gevonden worden en hoger in de ranking verschijnen.

Plug-ins & modules

Een bijkomend voordeel is dat er voor alle functies die je kunt bedenken al allerlei kant-en-klare oplossingen ontwikkeld zijn voor een CMS systeem. Zo hoeven veel functies niet opnieuw geprogrammeerd te worden, omdat iemand anders ze ooit al heeft ontwikkeld en deelt.

De plug-ins, modules en extensies van een CMS systeem worden (meestal) gratis aangeboden en kunnen eenvoudig in uw website of webshop geïnstalleerd worden. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de ontwikkeltijd en kosten.

Website CMS systeem

 • WordPress
  (website)
  Wij houden van WordPress. Waarom? Omdat het een zeer krachtig, zelf eenvoudig te beheren content management systeem...
  Lees meer
 • Moto CMS Website
  (website)
  Bij J-DSGN.NL maken wij gebruik van nieuwe technieken en mogelijkheden om het voor u nog makkelijker te maken....
  Lees meer
 • Joomla!
  (website)
  Joomla! is een zeer geschikt pakket om zonder veel voorkennis een website naar eigen inzichten/wensen te ontwikkelen....
  Lees meer
 • DRUPAL
  (website)
  J-DSGN.NL ontwikkelt al meer dan 5 jaar websites en is gespecialiseerd in Drupal CMS, één van de beste open source...
  Lees meer
 • WooCommerce
  (WordPress Webshop)
  Wij maken gebruik van het bekende e-Commerce systeem WooCommerce, het perfecte platform voor uw WordPress webshop! WooCommerce is...
  Lees meer
 • Prestashop
  (e-Commerce webshop)
  PrestaShop webwinkel software is een zeer modern opensource e-commerce oplossing en van origine afkomstig uit Frankrijk (2007)...
  Lees meer
 • VirtueMart
  (Joomla webshop)
  VirtueMart Templates (of VirtueMart Themes) zijn webwinkel layouts die zijn ontworpen voor het gebruik in combinatie met...
  Lees meer
 • Magento
  (e-Commerce Webshop)
  Met Magento heb je een van de meest populaire en krachtige webshop e-commerce platformen voor het ontwikkelen...
  Lees meer

J-DSGN.NL maakt gebruik van de volgende “Open Source” CMS systemen:

Website
WordPress, MotoCMS, Joomla en Drupal

Webshop
WooCommerce, 
Prestashop, Virtuemart en Magento

Open Source CMS

Met een Open-Source CMS systeem kunt u uw website of webshop zelf eenvoudig beheren zonder dat u verstand hoeft te hebben van programmeren.

Voordelen CMS systeem

De voordelen van het gebruik van Open Source software is dat de systeem is gratis en iedereen kan het aanpassen, aanvullen en verbeteren.

Hoger in Google Ranking

Een CMS systeem standaard zeer goed geoptimaliseerd voor de (Google) zoekmachines en zal uw website dus sneller gevonden worden.

Plug-ins & modules

Voor alle functies die je kunt bedenken al allerlei kant-en-klare oplossingen ontwikkeld voor een CMS systeem.

Website CMS systeem

WordPress
Moto CMS
Joomla
Drupal

e-Commerce webshops

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen