CakePHP

CakePHP is een Open Source PHP MCV (Model-View-Controller) kader dat ons in staat stelt complexe web applicaties te bouwen binnen korte tijd. CakePHP applicatie ontwikkeling is zeer geschikt voor het ontwikkelen van complexe websites omdat het het werk simpeler maakt. Dit heeft het tot de meest populaire open source PHP webapplicatie ontwikkelingstool gemaakt bij ontwikkelaars.

CakePHP ontwikkeling

We zijn bij J-DSGN.NL erop gericht u robuuste, meetbare en prestatie-georiënteerde applicatieontwikkeling te leveren. We volgen een bewezen PHP web applicatieontwikkelingsproces dat ervoor zorgt, dat elke stap van het project zeer zorgvuldig behandeld wordt.

We doen eerst uitgebreid onderzoek voor we aan de projecten beginnen, begrijpen wat u precies verwacht van het project en gaan dan pas verder zodat het project perfect verloopt. Dit stelt ons in staat oplossingen te leveren die aansluiten bij uw specifieke behoeften en waarde toevoegen aan uw bedrijf.

CakePHP & Responsive 

Het CakePHP framework bespaart heel veel werk in het responsive maken van uw webdesign, is veiliger en volgt de industriële standaarden, zodat de responsive kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Omdat dit framework geschreven is in PHP sluiten de full responsive technieken hier naadloos op aan en dit komt de snelheid van uw responsive website heel erg ten goede. Google zal uw site dus ook sneller vinden en hoger in de ranking vertonen op mobiele browsers op smartphone en tablet.

Voordelen CakePHP

 Verenigbaar met PHP4 en PHP5
 Vermindert code herhaling
 Snelle en flexibele templating
 AJAX, JavaScript, HTML formulieren
 Data validatie functies
 MIT gelicenseerd
 Gratis

Onze ervaring met CakePHP

Wij zijn zeer te spreken over CakePHP en er zijn wereldwijd meer dan 2000 PHP websites mee ontwikkeld. Hiernaast zijn er vele ervaren en PHP ontwikkelaars in de community die hun kennis en nieuwe oplossingen graag met ons delen.

Hiernaast is het kosteneffectief, van hele hoge kwaliteit en zeer punctueel in de ontwikkeling. Onze ervaring met dit PHP framework is die van 100% vertrouwelijkheid en u heeft uiteindelijk 100% rechten van het eindproduct in handen.

Waarom CakePHP?

Ons team PHP Ontwikkelaars bestaat uit ervaren professionals die graag een uitdaging aangaan. Wij bouwen met CakePHP kosteneffectieve, veilige en meetbare web applicaties  die u tijd in de ontwikkeling van uw website besparen en uw productiviteit aanzienlijk verhogen.

Als u dus op zoek bent naar betaalbare kwaliteit dan bent u bij J-DSGN.NL dus aan het juiste adres voor CakePHP webontwikkeling!

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen