Bannerset Flash | HTML(5) | GIF animatie

Bij bannersets kunt u denken aan één banner-uiting ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen. Bannersets worden vaak gebruikt voor internet reclame campagnes en voor plaatsing in affiliate netwerken. J-DSGN.NL is uw partner voor kwalitatief goede en goedkope GIF, Flash of HTML(5) bannerset. Ook voor het online plaatsen van uw banners kunt u bij ons terecht.

Bannerset nodig, wat nu?

Indien u interesse heeft in bannerset ontworpen door J-DSGN.NL is het enkel een kwestie van uw wensen kenbaar maken. Wij begeleiden u graag verder. En tijdens de ontwikkeling van de bannerset staat u er niet alleen voor, wij denken (brainstormen) graag met u mee! Voor het ontwerp van banners werkt het het beste als u zelf de onderstaande items kunt aanleveren:

  Logo`s
  Foto`s
  Domeinnaam
  Link | Url
  Tekst
  Pay off | Slogan
  Button (Klik hier , Doe mee , Website, etc.)

Standaard bannerformaten

Door banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans dat uw banners op verschillende websites worden geplaatst. Elke website maakt namelijk gebruik van verschillende (standaard) bannerset formaten.

bannerset formaten

  120×60 Button banner
  120×240 Vertical banner
  120×600 Skyscraper banner
  160×600 Wide skyscraper banner
  234×60 Half banner
  468×60 Full banner
  250×250 Square pop-up banner
  300×250 Medium rectangle banner
  336×280 Large rectangle banner
  728×90 Leaderboard banner

Bannerformaten op Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_ad_size

Plaatsing bannerset

Naast het ontwerpen van banners kunnen wij uw banners ook plaatsen bij affiliate programma’s. Wij hebben ervaring met de volgende affiliate programma`s. Zanox, Daisycon, Tradetracker, M4N.

Deze banners worden op meer dan 200 websites verspreid in diverse kanalen zoals: Automotive, Business, Entertainment, Familie, Gezondheid, Info, Kinderen, Nieuws, Sport, Reizen en website specifiek. Daarnaast kunnen wij ook de banners regionaal plaatsen (postcodegebied).

Banner producten

HTML5

HTML5

.
HTML5 staat voor HyperText Markup Language 5. Het voordeel van HTML5 is dat er géén Flash Player plug-in nodig is om animaties af te spelen. Het nadeel is dat voornamelijk oudere browsers nog niet overweg kunnen met HTML5.

Flash

Flash

.
Met Flash kunnen we programmeerbare interactieve banners en vloeiende animaties maken. Het nadeel is dat er een Flash player plug-in nodig is im de banners af te spelen. Deze ontbreken vaak op mobiele apparaten.

GIF

GIF

.
De GIF banners worden meestal ter ondersteuning van HTML5 en Flash banners als extra backup gemaakt als apparaten deze banners niet kunnen vertonen. Nadeel is dat GIF banners van mindere kwaliteit zijn.

Mobiel

MOBIEL

.
Een mobiele display advertentie wordt meestal paginabreed weergegeven. Een mobiele display advertentie staat tussen berichten. Zo trekt uw mobiele ad op een natuurlijke wijze de aandacht.

Facebook Ad Pack

FACEBOOK Ad Pack

.
Het Facebook banner pakket bestaat uit 12 formaten JPEG banners en is geschikt voor je social media banner campagne op Facebook.

Meer info hierover vindt u op Facebook CheatSheet.


Google Adwords

GOOGLE

.
Speciaal op maat gemaakte banners voor het Google Adwords. De banners kunt u special inzetten voor uw Google Adwords reclame campagne en voor meer informatie hierover kunt u terecht bi
Google Adwords.

Voorbeelden geanimeerde banners

J-DSGN.NL Animatie Banner 300x250

nice-supplies_banner_468x60_autumn

nice-supplies_banner_gif_120x600_autumn

nice-supplies_banner_500x500_autumn