Android APP

Een Android APP wordt op veel verschillende soorten apparaten gebruikt zoals Samsung, HTC en de Android Smartphone. J-DSGN.NL ontwikkelt kwalitatieve Android APPs tegen betaalbare prijzen en passend bij elke (realistisch) budget.

Wij testen uw APP uitgebreid op onze mobiele Android toestellen en bieden de maximale gebruikerservaring op elke schermresolutie. Wij houden rekening met uw wensen en passen dit toe in een gebruiksvriendelijke interface.

Android APP Types

Wij ontwikkelen Android APPs in drie soorten APP types: Native APP, Web APP en Hybrid APP. Bekijk via de links de verschillen tussen deze APP types om zo de juiste keuze te maken in wat voor u de meest geschikte APP uitvoering is.

Android ontwikkeling

Het Android platform is het populairste mobiele besturingssysteem van dit moment. Hierdoor mag uw APP in de Play Store natuurlijk niet ontbreken. J-DSGN.NL ontwikkeld uw APP altijd volgens onze vaste APP werkwijze. Door de populariteit liggen er kansen voor innovatieve ideeën met uw doelgroep binnen handbereik.

Waarom een Android APP?

Android is momenteel samen met Apple marktleider is in de smartphone wereld en de populariteit van Android APPs neemt steeds meer toe. Om de beste gebruikerservaring te bieden is het van groot belang om een APP aan te bieden welke is geoptimaliseerd voor mobiele Android apparaten voor een optimale gebruikerservaring.

Doelgroep & bereik

Android tablets en smartphones zijn er in allerlei soorten en maten. Merken zoals HTC en Samsung brengen Android toestellen uit met Android-software. Met een diversiteit aan hardware is het marktaandeel van Android één van de grootste en populairste mobiele platformen. Een ideale doelgroep dus met een groot bereik voor uw APP mogelijkheden.

iOS naar Android APP

J-DSGN.NL ontwikkeld naast uw iOS ook graag uw Android APP. Hierbij zetten we het design en alle iOS functies 1:1 over naar het Android systeem. Hiernaast synchroniseren wij uw de webservices van beide APPs met elkaar, zodat gebruikers zowel op mobiele iOS als wel Android apparaten van de APP gebruik kunnen maken van dezelfde functies, zoals bijvoorbeeld het inloggen met dezelfde inloggegevens op hun account.

Google Play Store

Apps voor Android vinden we terug in de Play Store van Google. Dit is de plek waar klanten hun Android toestel kunnen vullen met uw APPs. Vooral gratis APPs zijn te vinden in de Play Store. Toch kan er bij een grote afzet verdiend worden door subtiele advertenties te verwerken in uw mobiele Android APP.

Kosten Android APP

Lastig te zeggen, maar een eenvoudige Native Android APP kost bijvoorbeeld gemiddeld tussen de 5.000 en 10.000 euro, terwijl u een Hybrid Android APP laat bouwen tussen de 2500 en 5000 euro

De kosten van het laten maken van een Android APP zijn sterk afhankelijk van de eisen die je aan de APP stelt. De volgende factoren waar je allemaal aan kunt denken als je een APP wilt laten maken zijn van grote invloed op het uiteindelijke kostenplaatje:

 Wat voor soort type APP wilt u?
 Welke functies moet de APP krijgen?
 Wordt uw iOS APP omgebouwd?
 Welk APP verdienmodel hanteert u?

J-DSGN.NL bekijkt samen met u wat er binnen uw beschikbare budget allemaal mogelijk is. Hierbij geldt: :”Hoe beter u uw APP kunt omschrijven, hoe beter wij u een kostenindicatie kunnen geven.”

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen