SEO Analyse

SEO is een belangrijk onderdeel voor het aantrekken van relevant verkeer naar uw webshop. Goede organische posities op de relevante zoekwoorden verhogen het verkeer naar uw website/webshop, zorgen voor een betere conversie .. en veroorzaken dus m.a.w. een serieuze omzet verhoging.

CMS inrichting

In de basis zijn CMS systemen best wel goed als het gaat om de technische inrichting. De vraag is echter wel in veel gevallen, of de technische instellingen optimaal staan ingesteld en of er verdere optimalisaties mogelijk zijn.

Website SEO analyse

Door de combinatie van onze analyse tools, online marketing kennis en diepgaande technische website/webshop kennis, kan J-DSGN.NL haarfijn bepalen in hoeverre uw webshop SEO geoptimaliseerd is. Aan de hand hiervan doen wij een advies en komen samen met u en uw gestelde budget uiteindelijk tot een SEO pakket op maat, die de reële verwachtingen waarmaakt.

Lange termijnvisie

Beter gevonden worden via de Google zoekmachines en op de eerste pagina boven in de ranking komen is niet binnen een dag voor elkaar en duurt soms een aantal maanden. Hier geldt de gouden regel, dat SEO een continu proces en een vast onderdeel zou moeten zijn van uw online bedrijf of winkel:

“Hoe langer de webshop SEO optimalisatie en hoe hoger de kwaliteit van uw SEO pakket .. hoe beter u gevonden wordt en hoe hoger uw webshop in de Google ranking toont !!”

SEO factoren

Er zijn vele factoren in onze webshop SEO optimalisatie waar wij rekening mee houden om een eerste solide basis neer te zetten. Hierna passen we dit periodiek aan in een reactie op de vooruitgang van uw directe concurrentie in de markt. Hieronder een greep van een aantal belangrijke zaken waar wij ons o.a. op concentreren:

  Pagina url. structuur

  Canonical instellingen
  Tag instellingen
  Pagina titels
  Keywords
  Meta omschrijvingen
  Header tags
 Categorie- & productoptimalisatie
  Product beelden
  Snelheid
  Sitemap inrichting
  Robots.txt
  .htaccess

Kosten SEO analyse

J-DSGN.NL heeft op dit moment een voordelige aanbieding lopen voor onze website SEO analyse van:  € 150,00   voor nú slechts: € 99,00

Onze actie loopt tot het einde van dit jaar, dus vraag nu nog snel uw SEO analyse aan en ontvang het onderzoeksresultaten rapport binnen 3 werkdagen!

SEO analyse bestellen


“Gratis” SEO analyse

Mocht u besluiten om uw website of webshop SEO uiteindelijk daadwerkelijk periodiek door J-DSGN.NL te laten uitvoeren, ontvangt u de volledige kosten voor de analyse terug en wordt verrekend met de betaling voor eerste zoekmachineoptimalisatie periode!

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen