Grafische vormgeving

Grafische vormgeving, geprinte, DTP en drukwerk media is nog steeds belangrijk in deze wereld van nu en zeker niet minder effectief dan de online media. Drukwerk wordt gegoten in de huisstijl van het merk, waardoor het één lijn in de grafische uitstraling biedt.

Deze lijn trekt J-DSGN.NL graag door en heeft ruim 15 jaar ervaring in grafische vormgeving op een Kunstacademie opleiding niveau. Er wordt dus niet alleen gekeken naar het design, maar ook naar de doelgroep en de boodschap. Daar draait het immers allemaal om.

What you see is what you think. Beelden sturen gedachten en roepen gevoelens op. Er gebeurt iets: .. contact! Hierna laten wij mensen een tweede keer kijken en zetten ze aan tot actie. De communicatieve vormgeving van J-DSGN.NL is geen dertien in een dozijn gefreubel, maar zet mensen aan het denken en ook écht in beweging.

Onze grafische vormgeving services

J-DSGN.NL biedt – zowel online als wel offline –  diverse uiteenlopende grafische vormgeving diensten aan, van het bepalen van een beeldconcept en stijl voor uw drukwerk, tot het juist typograferen van uw SEO proof website teksten:

  Grafische vormgeving
  Website & webshop vormgeving
  Logo en huisstijlontwerp
  Verpakking ontwerp
  Belettering bedrijfspand & bedrijfswagen
  Flyers, posters & reclamemiddelen
  Artwork beeldconcept
  Photoshop beeldbewerking
  DTP & drukwerkproces

Doelgroep & boodschap

Een verkenning is het begin. Intern en extern. Welke oplossing past het best bij de sfeer in uw organisatie en bij uw beoogde doelgroep? Soms is het nodig om de vraag te herformuleren om de juiste vorm te vinden. Een brochure, nieuwsbrief, of huisstijl? Wellicht een internet-site, cd-rom of 3-dimensionale kalender?

Typografie & beeldconcept

Zo zijn wij bezig met ons vak als grafisch ontwerpers. Vorm, beeld en tekst versterken elkaar bij het overbrengen van de boodschap. Wij zoeken hierin naar de beste vorm om uw doel te bereiken.

Online identiteit & webdesign

Wat is een organisatie tegenwoordig nog zonder een online identiteit? Deze communicatie is nét zo belangrijk als de offline communicatie van uw bedrijf. Naast de geprinte media verzorgt J-DSGN.NL ook al uw online grafische vormgeving als het gaat om uw website, webshop of mobiele APP.

Dit is een heel belangrijk onderdeel van uw website of webshop, want dit is uw naast uw visitekaartje, het gezicht van uw bedrijf naar buiten van uw website of de etalage van uw online webwinkel waar uw klanten door naar binnen kijken!

Realisatie & samenwerking

Na de oriëntatie kan de uitwerking beginnen. Wij verzorgen het ontwerp, in direct contact met u. Wij zijn tevens verantwoordelijk voor de te halen deadlines, omdat uw campagnes vaak ver van te voren zijn ingepland en u hier veel geld in heeft geïnvesteerd. 

Samenwerken doen we graag. Met opdrachtgevers, andere specialisten en professionals uit ons vak: tekstschrijvers, open source ontwikkelaars, fotografen, illustratoren, lithografen en drukkers. Allen samen creëren wij namelijk wat moois .. wat ook écht werkt!

Grafische vormgeving, geprinte, DTP en drukwerk media is nog steeds belangrijk in deze wereld van nu en zeker niet minder effectief dan de online media.

Onze grafische vormgeving services

J-DSGN.NL biedt grafische vormgeving diensten aan:

  Grafische vormgeving
  Website & webshop vormgeving
  Logo en huisstijlontwerp
  Verpakking ontwerp
  Belettering bedrijfspand & bedrijfswagen
  Flyers, posters & reclamemiddelen
  Artwork beeldconcept
  Photoshop beeldbewerking
  DTP & drukwerkproces

Doelgroep & boodschap

Een verkenning is het begin. Intern en extern. Welke oplossing past het best bij de sfeer in uw organisatie en bij uw beoogde doelgroep.

Typografie & beeldconcept

Vorm, beeld en tekst versterken elkaar bij het overbrengen van de boodschap. Wij zoeken hierin naar de beste vorm om uw doel te bereiken.

Online identiteit & webdesign

Wat is een organisatie tegenwoordig zonder een online identiteit? Deze communicatie is nét zo belangrijk als de offline communicatie van uw bedrijf.

Realisatie & samenwerking

J-DSGN.NL verzorgt het ontwerp, in direct contact met u. Wij zijn tevens verantwoordelijk voor de te halen deadlines.

Offerte aanvragen?

Laat ons dan direct uw wensen weten
via de “Live Chat” onder in uw scherm.

Bel of WhatsApp ons op: 0615162205
Of stuur een e-mail naar: info@j-dsgn.nl

Weet u al wat u wilt?

Offerte aanvragen